[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Nilsen
Forum Index » Profile for Nilsen » Messages posted by Nilsen
Pentru inceput un salut tuturor acvaristilor, ma numesc Robert sunt din Bucuresti sunt nou pe aici (dar vechi in ale acvaristicii anilor '80 ) ) ca tot omul, am decis sa intru in forum deoarece, dupa cum vad, este singurul activ de pe net. Am un acvariu de 80 de litri Juwel dotat cu toate accesoriile tot de la Juwel, in plus am mai adaugat un filtru exterior Tetratec 400, ca plante am :echinodorus tenellus,Vesicularia dubyan(pe 2 pietre),Blyxa Japonica,Anubius nana,Egeria,Microsorium Winderlov si Java Fern.
Familia de pesti: 6 Hyphesobrycon herbertaxelrodi(neon negru),6 Nematobrycon palmeri(tetra imperial),6 Paracheirodon innesi(neon clasic) 3 Otocinclus affinis(Catfish) 2Pomacea Bridgesii, si de la un prieten un Goldfish (care il tin separat de ai mei, am pus un despartitor in acvariu, pana il voi marita, app. este cineva interesat?) dupa care voi mai adauga 3-4 Puntius tetrazona(Sumatra le ziceam pe vremuri) ).
Cu bine tuturor!
Salut Alber ma abonez si eu la moss, (am de inbracat o buturuga) bineinteles cand imi vine randul si daca nu te superi !
Probabil (mai mult ca sigur) ai o apa dura in zona, sa faci cateva teste la apa, incearca sa tratezi cauza, apoi vei vedea ca nu ai probleme cu calcarul.

Forum Index » Profile for Nilsen » Messages posted by Nilsen
Go to: