[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Larva450
Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
De ce dupa ce puii înoata apuca doar o seara,dupa dispar brusc peste noapte a doua zi?
Trebuie sa-i pun intr-un acvariu separat?ii l-as pe parinti sa aibe grija de ei pâna încet sa înoate, dupa ii mut?
Lasa-l acolo,daca e sa manance vine...Asteapta si alt sfat
Pune o varfuriuta mica(ca de creveti)unde ii pui granule,sa invete unde-i mâncarea....asa am patit si eu cu un cory ca al tau,era firav si statea pe o parte...granulele se înmoaie si intra in substrat iar el nu gaseste destula hrana
Ai pus hrana care sa cada pe substrat?ma gândesc ca nu a avut ce mânca,eu le pun granule care cad la ai mei...pare slabit al tau din punctul meu de vedere.
Din câte am observat cory se hranesc numai pe fundul acvariului,acolo î?i petrec ei viata...
Adulti-2,5ron/buc.(4buc.)
Pui 1ron/buc(18buc ). sau toti pesti la 20 ron

https://youtu.be/IKNcA3RiFNc
Poza
Icrele s-au triplat
Pata neagra accentuata la spate,burta mare,se învârte pe lânga geam agitata înainte sa fete,cam atât stiu si pot sa-ti zic
Au depus din nou!Dar sunt mai putine icre,m-am dus sa ma tund si când m-am întors vad cum fac aer icrelor....o sa mai suplimenteze sau ramân cu câte sunt acum?
Sunt 4 guppy doi negri în spate la aia colorati....
Am zis ca pun o poza dupa schimbare
Sau cu un peste Botia de împrumut
Vând toti 20-24 guppy la 20 Ron,doar azi urgent,pana în 18:30....
Dr.Taberei sau în zona,0773361617
18pui maricei -4adulti
Physa,am cu zecile
Depinde,la tine pui care supravietuiesc sunt femele,daca nasc în maternitate separat o sa ai multi pui si amestecati,femele si masculi.....acum uni zic ca daca-i mai cald sunt masculi,daca-i mai frig ies femele dar nu cred.
De obicei pesti sunt mai decolorati "noaptea" ,am avut neoni când opream neonul aveau culorile sterse,am scalari albastri noaptea se fac albi complet,e ceva natural cred.
Ii primesc pui,nu prea stiu ce o sa fie.... Multumesc de informatie
Adica ii cumpar cand au o saptamana jumate cam a?a....
Buna seara! Pentru 2-4 indivizi din aceasta specie e de ajuns un acvariu de 72 litri? Ma gândesc la înca un semiplantat lânga cel cu scalari cu "nigro".
Doar atât vreau sa stiu,o sa fac un jurnal daca iese ceva....
Multumesc !
Brusc toti puii au murit trasi în filtru ieri noapte (urasc filtrul) .... ,parinti scalari vad ca curata locul foarte bine,peste câte zile mai depun? Am citit ca cica" peste o saptamana sau cam asa ceva Tura viitoare poate or fi mai protectivi, maine schimb substratul,replantez ,rearanjez si pun ceva poze cum va arata dupa acvariul....sper sa iasa ceva ca lumea

Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Go to: