[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: elis
Forum Index » Profile for elis » Messages posted by elis
Aveai asa de multa apa langa asa ca fa bine si trage si o teava de alimentare
Lucian ,cum crezi ca o sa mai vada mizeria de sub pietre daca are aceea culoare de nisip ? Poate din cauza culori inchise, nu se vede bine interiorul nici cand este luminat !
Da,frumos acolo unde este pus .
da
da .....glumeam .
Poate ca in armata vroia sa fie...... Sanda !
Sa stii ca o sa iasa super frumos background-ul facut de Florian -Aguadecor ! Pe mine m-au pus pe prima pagina pe site ,este primul acvariu din liste....sper ca tu nu vrei sa ma detronezi
Eu am cumparat autocolant negru si l-am lipit pe tot spatele pe exterior,nu este deloc greu de lipit .....eu l-am lipit singur singurel . O sa aiba ceva albeata pe el la inceput, dar va trece dupa o luna- doua de uscare si totul va fi in regula .
Recomad pt capac , Komatex de 10 de la Geplast taiat perfect la dimensiunile dorite si o sa fii super multumit
Am uitat sa iti spun un lucru f important ........mult si multa rabdare si daca exista intrebari referitoare la decor da-mi un semnal !
Salut ! In alegerea tuburilor pt africani eu am ales o bucata- JBL Solar Marin Day T5 Ultra- 80W 1450mm si o bucata neon Osram Lumilux 865- T5-1450mm si pot sa iti spun ca sunt multumit de culoare si nu este deloc mic neonul ca dimensiune pt acvariul (sa nu se supere lucian ) meu cat si pt al tau.Acum sa te gandesti cat de luminat ai vrea sa fie ,dar eu iti spun ca nu iti trebuie decat 2 neoane...unul in fata, celalalt in spate .
Spor la treaba !
Salutare ! Ce bine imi pare ca te mai auzim,asteptam cu interes poze si amanunte despre acvariu !
Foarte tare aceasta poza !
ma bucur sa aud asta !
Eu ma gandeam la bancul cu blonde pozitia 68 il stiti ?
Care este la blonde pozitia 68 ?
Raspuns : ea iti suge p**a si tu ii ramai dator !
smilie Bine ai venit !

Forum Index » Profile for elis » Messages posted by elis
Go to: