[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: elis
Forum Index » Profile for elis » Messages posted by elis
Este f bine ca ai pus acel cot reglabil la ambele gauri ,te poti juca cum vrei si cat vrei cu el ,asa am si eu ............ se completeaza si ce se evapora
poze
poze
Multumesc, Anca ! V-am promis poze cu noi pesti africani .
Arata bine de tot !!
Radu pentru pesti , pt implicare si atitudine ! Revin in forta dragi colegii ,cu alti pesti africani ....25 buc
Multumesc f mult Radu ! Da ,cred ca se poate si cum zici tu
Salutare colegi !!! Cred ca aveam nevoie de sustinere din partea voastra si nu pot decat sa va multumesc !
Nu mi-am pus Niciodata problema sa renunt ci aveam nevoie de o mica pauza (va dati seama ca eu am construit acest acvariu in 9 luni de zile si daca era sa renunt o faceam atunci )
O sa revin cat mai curand posibil cu alti pesti africani ......deci raman la africani
Sunt fff trist si suparat de ce mi s-a intamplat in aceasta zi dupa ce am plecat cu fica mea la meditatii la engleza !!! In aproximativ 2 ore mi-au murit toti pestii din cauza unui senzor de nivel ce a ramas blocat pe deschis .... crescand nivelul in camera pompei alimentand incontinuu cu apa rece si racind efectiv tot acvariu cu apa rece .
Cred ca o sa iau o pauza ......
Da ,arata frumos si aerisit !
Pune pietrele mici cu fata spre noi , nu in spate ci in laterale ...pt ca de aceea ai lasat spatiile intre pietre pe geamul din spate sa se poata vedea culoarea neagra
Gandeste-te ca acele pietre vin in fata in nisip si arata aerisit , nu inghesuite in spate .....piatra de sus lipeste-o in partea stg intre cele 2 pietre dar tot orientata cu partea mica catre noi .
Asta e ideea mea ,tu faci cum doresti !
Obosit ? sunt curios daca po?i locui aici ,dupa tot ce ai vazut ? lol:
Anca !!! Are destula rabdare dragi colegi ca.... doar are doua fete !Felicitari pt bazin !!!
Intai au aparut algele maro ( pelicula vascoasa )pe decor ,echipament acvariu si acestea au aparut pt ca era un acvariu nou iar ciclul azotului nu a fost incheiat in intregime.
Azotul nu se transforma in timp util in nitriti iar mai tarziu in nitrati...... iar concentratia de amoniac din apa este ridicata ,lucru ce favorizeaza aparitia a acestor alge maro.
Mai tarziu dupa 2-3 luni si dupa o perioada mare de iluminare a acvariului si dupa plata mare a facturilor au urmat si aparitia algelor verzi pe care le-ai observat in acvariu ,deci.....costuri mari mari pt aparitia lor
Ceva poze pt voi
Ceva poze pt voi
Doamne, cum arata bazinul !!!!!
Incearca www.aqua-life.ro

Editat de Lucian: ti-am editat eu link-ul - pusesesi g in loc de q

Forum Index » Profile for elis » Messages posted by elis
Go to: