[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: elis
Forum Index » Profile for elis » Messages posted by elis
Nu este nimic secret ,am mai primit de la Roni o donatie de 2 Zebra ob si am in total 69 pesti !
Multumesc Roni pt pesti !!!
Multumesc Alber,Lucian ,Koala,Lukitza pt suportul moral !
Luuuung ?
Cel mai bine suna-l tu pe Dragos si poate te ajuta cu amanunte !
Da ....au muncit neoanele zi si noapte pt asta.....dar ce o sa mai muncesc si eu pt plata facturilor
Multumesc mult la toata lumea pt aprecieri !!!
Te ateptam cu interes !!!
Cu mult respect !
Superba i maginea !!!
poze
poze
poze
Am primit o donatie importanta de pesti maturi 25 buc....multumesc mult colegului Clau24 !
Nu o stresa si nu te stresa si tu !!
Acum am vazut valoarea la tine a ph- este de 8,5,,deci se recomanda in jurul valori de 8 , pestele elimina anumite bacterii...eu asa stiu ! sau o fi in legatura cu cantitatea substantele pe care le aditionezi pt mentinerea ph.gh,kh
Vezi si tu daca pesti sunt in regula trebuie sa ii urmaresti atent, daca nu sunt apatici,daca mananca,culoarea, daca inoata nefiresc ....de obicei bolile de care sufera provin de la apa necorespunzatoare,alimentatie,temperatura, ph....
Pai eu cred ca un schimb prea mare de apa cum il faci tu ii deranjeaza si nu se simt bine ,e recomandat la africani schimburi mai mici de apa si de mai multe ori pe saptamana .
Ce pesti se freaca de zor,ai observat asta ? Poate or fii stresati ?
Cumpara o maternitate Resun (este din plastic cu ventuze )si baga pui in ea si monteaz-o in acvariu pe lateral sau in fata si va fi ok !
Cand o sa aiba gusa f mare , atunci poti sa o separi ....ai grija sa nu o stresezi
Am o curiozitate ,i-ai numarat ?
Narcis ,sa fie la fel la toti colegii !
Koala, mersi de ajutor ! I-am transmis si eu toate detaliile ....

Forum Index » Profile for elis » Messages posted by elis
Go to: