| Message |
|
|
Si eu tot EasyLife ProFito folosesc deocamdata si sunt destul de multumita. Nu ca nu ar fi loc si de mai bine, dar, pina una alta, e bun si acesta.  Dar am mai vazut si altceva care cred ca merita incercat - Aqua Plant Basic de la Aquatic Nature.
|
 |
|
|
Ionut87 wrote: cica e ulcer sti vreun tratament sau e bun si asta?
Cine ti-a zis ca e ulcer, poate iti zice si tratamentul. Eu mai mult nu m-am priceput.
|
 |
|
|
eugen2265 wrote: Dolly te salut  iarta-ma cu scrisul ca la mess.am sa incerc sa scriu normal sa poti citi. Dar nu stiu cu ce te incurca pe tine. shi cu scrisul in ordine nu ma prea pricep unde trebuie sa scriu.ZAU crede-ma.La ce rubrica trebuie sa scriu si unde trebuie sa ma prezint sa scriu despre mine.
Pe mine nu ma incurca cu nimic scrisul tau, dar nu se foloseste limbaj de messenger pe forum. Cum adica nu te pricepi unde sa scrii? Odata ce ai deschis un topic, daca problema e aceeasi - ca in cazul cu radacina de vita-de-vie - continui tot acolo. O discutie trebuie sa aiba cursivitate.
Prezentarea se face in sectiunea Despre noi - dai click pe butonul New Topic si vei avea propiul tau topic de prezentare.
|
 |
|
|
De prezentat - nu te-ai prezentat.
Ai cerut sfaturi - dar se vede treaba ca niste oameni au pierdut timp si energie in zadar sa ti le ofere pentru ca nu ai de gind sa tii cont de ele.
Concluzie - topic closed.
Se va redeschide dupa ce vei indeplini conditiile de aici.
|
 |
|
|
Alex.B wrote: Am si alge prin moss ul ala
Deci am vazut io bine...  Pai si ceva creveti, SAE sau alte cele nimic?
Alex.B wrote: Poza mai buna nu stiu daca voi reusi, nu am talent si nici aparat bun...nu stiu...ce sa i fac sa scot si eu o poza de Doamne ajuta
Da' asta cum de ti-a iesit?
In orice caz - cum, necum, fa bine si pune in valoare frumusetea aia de bazin, ca e mai mare pacatu' de el. 
|
 |
|
|
Alex.B wrote:Trebuie sa il mai tund...
Nu ca trebuie, e musai. Si vorba lui Radu, poate te induri sa-i faci o poza mai de Doamne-ajuta, ca am avut un soc - am crezut ca te napadira algele. 
|
 |
|
|
Nu inteleg de ce ai mai deschis inca un topic tot pentru radacina asta buclucasa si nu ai continuat aici.
Prezentarea nu ti-ai facut-o cum si unde trebuie - ai intrat peste topicul altei colege de forum. Vrei sa te straduiesti sa fii un pic mai organizat, te rog mult de tot?
eugen2265 wrote: Astazi de dimineatza am observat ca are un fel de mucegai alb.oare sa fie ceva toxic pentru peshti.
Toxic nu este. Se poate rezolva foarte simplu prin introducerea a citiva melci pomaceea, care se vor curata perfect lemnul.
eugen2265 wrote: Acum am acvariul la ciclat impreuna cu doi scalari shi un sanitar.Asha am citit undeva( nu mai tzin minte forumul) ca e bine sa punem citziva peshti de sacrificiu sa fie ciclarea mai rapida.
Si chiar la scalari te-ai gindit...ma rog, e optiunea ta, acvariul tau.
eugen2265 wrote:Apa vad ca e limpede.
Asta nu demonstreaza nimic. Fa niste teste de amoniac, nitriti, nitrati si atunci te bazezi pe ceva concret.
Si inca o mare rugaminte - nu mai folosi limbajul de messenger pe forum!
|
 |
|
|
Probabil s-a ranit in buturuga aceea care nu are ce cauta acolo. In bazinele cu carasi nu se pun pietre ascutite sau buturugi pentru ca acestia se pot lovi, isi pot agata coada sau inotatoarele. Ei au nevoie de spatiu mare de inot, fara asemenea elemente de decor. Dupa ce ca bazinul tau e si asa prea mic pentru doi carasi si ce pesti mai ai prin el, buturuga mai lipsea...Sau a fost muscat de alti pesti - lucru valabil daca bazinul tau mai este inca in configuratia pe care o aveai cind te-ai inscris aici.
Ar fi bine sa ai un bazin de carantina si sa il separi pina se vindeca. Ca tratament, incearca (=> click) Easy Life Multicura. Cu cit actionezi mai repede, cu atit mai bine. 
|
 |
|
|
geo13 wrote:Neritinele traiesc la un PH scazut?
Nu. Au nevoie de o apa alcalina pentru a nu li se deteriora cochilia.
|
 |
|
|
|
Eu as pastra doar neonii si rasbora. Pentru 50l e suficient. Poate si ancistrusul, desi se face cam mare.
Viviparii te vor umple de pui si, daca nu ai cui sa-i vinzi/donezi, doar iti vei supraaglomera bazinul si te intorci de unde ai plecat.
|
 |
|
|
Unualtu wrote: Revin cu cele mai noi poze, am adaugat si un banculet de 8 neoni. Funa totala in acest moment este de 4 molly, 8 neoni, 4 cory, 1 ancistrus, asa va si ramane.
Foarte bine.  Acum iti ramane sa te ocupi serios de plantat. Vezi ce faci cu lumina, poate te gindesti si la o instalatie de CO2 - chiar si o bomba - pt 60l e foarte buna.
Unualtu wrote:Voua va merge galeria? de fiecare data cand dau login imi da eroare si nu pot uploada pozele direct pe site.
Nu mai merge de mult...
Unualtu wrote: la multi ani tuturor femeilor!
Multumim! 
|
 |
|
|
ionutadidas wrote:Sunt incepator si m-am gandit la vivipari fiind mai putin pretentiosi.O sa incerc sa renunt eventual la o anumita specie sau sa ma bazez pe neoni.
E bine ca te-ai orientat spre vivipari.  Nu aici e problema. Dar vezi ce specii anume iei. Vezi pe net la citi cm ajunge un molly la maturitate, de ex. Xipho e deja trecut in art pe care ti l-am dat.
|
 |
|
|
Cam multi pesti pentru 60l. Ia arunca o privire aici - http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/220.page
Si mai ia in considerare inca 2 aspecte - 1. cory sunt pesti de cird si se simt mai bine cind sunt mai multi; 2. pestii alesi sunt aproape toti vivipari (exceptie cory) - ceea ce insemana ca exista posibilitatea sa te umpli de pui in cel mai scurt timp => acvariu suprapopulat => stres =>boli =>moarte.
|
 |
|
|
|
Da un search pe forum dupa icre corydoras. Se prea poate ca ei sa fie "vinovatii".
|
 |
|
|
|
Poti sa pui o poza?
|
 |
|
|
|
nannostomusmortnthaleri? Poate ne arati si noua o poza cu respectivii...in varianta scrisa de tine nu prea exista.
Daca insa e vorba de Nannostomus mortenthaleri, se schimba treaba.
Si sa stii ca nu e nevoie sa postezi de mai multe ori.
|
 |
|
|
|
Bun venit!
Trece locatia in My Profile si te rog nu mai scrie cu majuscule.
|
 |
|
|
|
... si ce cauta topicul tau la sectiunea Acvarii cu cichlidae??
|
 |
|
|
Krill de la Ocean Nutrition - de ex. Contine astaxantina, o substanta din familia carotenoidelor.
|
 |
|
|
zyku83 wrote: imi cumpar un difuzor dar majoritatea se plang ca nu isi fac treaba...
Care "majoritatea"? Nu te mai lua dupa gura lumii, ca multi care dau gres au prostul obicei de a da vina pe echipamente, nu pe ignoranta lor.
Uite aici http://www.aqua-medic.com/products/reactor_100.jpg ce tip de difuzor folosesc eu. Si este nu bun, este foarte bun. In plus, este si elegant, daca pot sa spun asa si da extrem de bine intr-un nano.
A, ca trebuie manuit cu grija si atentie, asta e alta poveste.
|
 |
|
|