am zis ca nu sa o sa raman dator cu descrierea acvariului.....
Acest proiect s-a nascut din faptul ca m-am indragostit de ciclide....inainte am avut un acvariu de 100L plantat in care am crescut tot felul de pesti....am fost intr-o continua schimbare.
Chestia e ca demult am vrut un acvariu mai mare dar mi-a fost greu sa imi conving sotia in directia asta...dar pana la urma am reusit si acum incepe sa-i placa si ei...
Deci acvariul este L-115 x l-50 x H-40 sticla de 8mm (doar asa m-am putut incadra in buget....nu ca nu as fi vrut mai mare, bobesku, ca stiu ca ar fi fost mai bun un acvariu mai mare....dar asta e)
am facut multe calcule, am intrebat in stanga si dreapta si am ajuns la concluzia ca la dimensiunile astea e cel mai ok avand in vedere ca e din sticla de 8mm.
Filtrarea este asigurata momentan de un powerhead de 900l/h pus pe un burete grosier 25x10x10...cel mai mare ce l-am gasit.....intentia mea e sa asigur filtrarea printr-un filtru extern (fie ca reusesc sa fac eu ceva fie o sa cumpar unul), substratul e din nisip de quartz procurat le la statia locala de tratare a apei, incalizitorul vechi de 100W ...pana vine iarna o sa iau unul mai mare. Capac din pvc facut de mine, cu instalatie electrica facuta tot de mine 1x39W T5 si 2x 18W T8.
cam asta e prezentarea... sunt inca la inceput de drum si stiu ca mai sunt multe de facut....dar in timp o sa fie mai bine...