Message |
|
Oare in cat timp cresc? Eu oricum nu mai bag nimic in acvariu pana nu gasesc unde sa-i dau. Mare prostie am facut!
|
 |
|
In acvariu nu mai am nici o specie. L-am ciclat si astia sunt primii 'locuitori'. Acum sa zic ca au 3-4 centimetri, sunt mici. Repet, acvariul are 54 de litru.
|
 |
|
Am ciclat acvariul. Nu pierd bani multi, 20 de RON am dat pe ei, dar trebuie sa le gasesc alt loc. Nu aveau Corydoras pentru ca eu asta am vrut sa iau initial. Cam cat timp pot sa-i tin pana le gasesc un acvariu?
|
 |
|
Fratilor, cred ca am facut o prostie. Am cumparat 4 Hoplosternum thoracatum si eu am acvariu de 54 de litri. Au astia loc acolo la maturitate??
|
 |
|
Aha. Am recitit. Acum am inteles mai bine.
|
 |
|
Despre ciclul azotului am citit!! Dar acvariul inca NU este populat. Intelegi tu? Lipsesc pestii, trebuie sa ii cumpar. Schimb apa pana sa-i cumpar?
|
 |
|
Salut!
Acvariul meu este in perioada de ciclare. A trecut cam o saptamana si vreau sa-mi iau pentru inceput niste sanitari, iar asta o sa se intample luni. Ma intereseaza daca e bine sa schimb apa avand in vedere ca a trecut o saptamana. Multumesc.
|
 |
|
Dar o data la cat timp se inmultesc pestii? Voi ce faceti cu puii pe care ii aveti in plus?
|
 |
|
Eu sunt multumit de el, momentan, pentru ca la inceput apa era foarte tulbure din cauza substratului iar acum este destul de limpede. Am adaugat in acvariu si o substanta numita Biotopol Plus.
|
 |
|
Multumesc. Acvariul este dotat cu Biobox 1. Biobox nu este format numai din filtre ci si din incalzitor si pompa de apa.
|
 |
|
M-am gandit sa-mi cumpar mai intai 4 Corydoras, sa-i tin vreo saptamana si dupa aceea sa-mi iau Zebrele sau Neonii. Corydorasii ii achizitionez, bineinteles, dupa ce acvariul este la parametri optimi ( temperatura, PH, duritatea apei etc.). Corect?
|
 |
|
Multumesc!
|
 |
|
O sa ma uit. Multumesc.
|
 |
|
Prin urmare doar Zebre si Cory Panda. Melci, ceva?
|
 |
|
Salut!
Ma gandeam ca pentru inceput, dupa ce se cicleaza apa din acvariu, sa-mi cumpar Guppy, Zebre si Corydoras. E bine?
PS: Capacitatea acvariului este de 54 litri. Mai mult de 10 pesti nu cred ca poate sa gazduiasca, asadar 2 Corydoras si restul pana la 10, Guppy si Zebre?
|
 |
|
Bine v-am gasit!
Numele meu este Georgian. Sunt novice in acest domeniu. Am un acvariu Aquatlantis (asa scrie pe eticheta  ) de 54 de litri, dotat cu sistem Biobox 1. Momentan nu am niciun peste, acvariul functionand doar cu apa, substrat si decor.
|
 |
|
Salut! Am si eu problema. Peretii acvariului, IN PARTEA SUPERIOARA, UNDE NU AJUNGE APA sunt plini de zoaie, dare albe. Cu ce pot sa le spal ca arata tare urat? Va multumesc.
|
 |
|