[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salut!  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
georgian.costache
Junior member

IP:

Fratilor, cred ca am facut o prostie. Am cumparat 4 Hoplosternum thoracatum si eu am acvariu de 54 de litri. Au astia loc acolo la maturitate??
viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Salut!

Cred ca vor incapea acolo pana la o zecime de maturitate adica pana se fac de 1.7cm.
Recomand sa-i duci inapoi la magazin (sau la orice magazin de acvaristica) si sa accepti ca na, or fi niste bani pierduti dar macar nu ai chinuit animalutele ..

Dupa ce ciclezi acvariu (daca e ciclat, nu ai spus) poti aduce sanitari mici, gen Corydoras ..

Acv. 30L, Acv. 10L, Acv. 16L, Reef 30L, Acv. 0.09L; In trecut: Acv. 25L, Acv. 8L
Pt. imbunatatit navigarea pe forum (My Stats, Big Images resize, Timezone fix)
[WWW]
georgian.costache
Junior member

IP:

Am ciclat acvariul. Nu pierd bani multi, 20 de RON am dat pe ei, dar trebuie sa le gasesc alt loc. Nu aveau Corydoras pentru ca eu asta am vrut sa iau initial. Cam cat timp pot sa-i tin pana le gasesc un acvariu?
eugen.popp
Senior member
[Avatar]

IP:

Pai depinde ce marime au acum si ce alte specii ai in acvariu, evident si in ce cantitate. Daca nu poti sa ii returnezi la petshop exista rubricile donatii si vanzari pe forum...

Ma gandesc ca daca ii muti imediat in alta parte (retur) mai rau ii stresezi.

This message was edited 1 time. Last update was at 16/12/2011 18:18:16

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration.
[Email] [WWW] [Yahoo!]
georgian.costache
Junior member

IP:

In acvariu nu mai am nici o specie. L-am ciclat si astia sunt primii 'locuitori'. Acum sa zic ca au 3-4 centimetri, sunt mici. Repet, acvariul are 54 de litru.
eugen.popp
Senior member
[Avatar]

IP:

Pentru moment poti sa ii pastrezi. Tine cont de informatiile de aici: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/692.page cand vrei sa adaugi alte specii. Intre timp poti sa le cauti un camin primitor.

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration.
[Email] [WWW] [Yahoo!]
georgian.costache
Junior member

IP:

Oare in cat timp cresc? Eu oricum nu mai bag nimic in acvariu pana nu gasesc unde sa-i dau. Mare prostie am facut!

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: