[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Peretii acvariului murdari!  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
georgian.costache
Junior member

IP:

Salut! Am si eu problema. Peretii acvariului, IN PARTEA SUPERIOARA, UNDE NU AJUNGE APA sunt plini de zoaie, dare albe. Cu ce pot sa le spal ca arata tare urat? Va multumesc.
tizzle
Member
[Avatar]

IP:

ar fi o idee sa ii speli cand schimbi apa , dupa ce o scoti , folosesti un burete pe care il inmoi in apa ce urmeaza a fi inlocuita
ai grija in schimb ca substantele de curatat geamuri (majoritatea)sunt toxice pt pesti

This message was edited 1 time. Last update was at 06/12/2011 15:19:42

[Email] [Yahoo!]
eugen.popp
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut si bine ai venit!

Aici se obisnuieste ca la inceput sa treci pe la rubrica despre noi si sa te prezinti pe tine si pe acvariul tau.

Buza superioara se curata cu o laveta umezita in acvariu. Ai grija sa ai una numai si numai pentru acvariu, sa nu cumva sa fie folosita si la altceva, in combinatie cu detergentul. Eu folosesc un burete de bucatarie pentru curatarea geamurilor interioare.

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration.
[Email] [WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: