[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: BLK
Forum Index » Profile for BLK » Messages posted by BLK
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by BLK
chiar hiberneaza? poate da cineva detalii mai multe despre asta? sau un link ceva unde sa scrie despre asta?
Porcu'"][quote:40a6d9477c="BLK wrote:Kosmo cred ca a baut un pic prea mult.

Nu cred ca la tine se referea.

Eu ziceam ca a baut pentru ca mi-a recomandat sa le omor smilie

Deocamdata e cineva interesat de amandoua dar nu am masina sa le duc si nu prea m-as cara cu ele in carca pe canicula asta. O sa anunt eu daca s-a rezolvat sau nu.
ca sa prinda sticla va trebui dupa ce tai siliconul sa il si cureti cumva de pe toate lateralele (numai pe partea unde va veni lipit fundul). asta nu stiu cum se face dar mai cauta pe forum pentru ca s-a mai discutat. am vrut sa te atentionez sa nu pui silicon peste cel vechi, s-ar putea sa ai probleme...
ti-am dat detalii in topicul tau, inca de aseara, de ce nu te uiti acolo?
am trecut azi pe langa acapulco la sfanta vineri si am zis sa intru in pet shop ca nu mai fusesem niciodata. am vazut si Red Cherry, desi nu erau deloc rosii (asa cum se spune pe net, se fac rosii doar dupa ce se acomodeaza cu acvariul) cred ca erau de curand adusi, sau pur si simplu nu erau in apele lor. 7.5 ron. in caz ca intereseaza pe cineva, sper ca nu se considera reclama.

aveau si "papagali" la 500.000 bucata smilie
eu am luat de curand asa:

geam float de 8 pentru 70x40x40. a fost 560.000
silicon bison, un tub 120.000
eu am luat 3 neoane. un 930 cu 20 lei, un aquarelle cu 15 lei si un 865 cu 12 lei.
am luat un filtru aquael fan2 (pentru acvarii intre 100-150l) cu 40 lei

ti-ar mai trebui capac, pietris, si cam atat. daca mai ai intrebari te astept.
Visul de atunci a trecut prin filtrul realitatii si a ajuns sa fie un 70x40x40. L-am lipit ieri cu ajutorul unui membru foarte de treaba si saritor (daca vrea sa iasa in fata o poate face, eu nu am vrut sa ii dau de lucru, sa sara toti incepatorii pe el sa-l cheme la lipit acvarii ). Din pacate n-am avut bani pe moment de cantuire si ca urmare dupa lipire si strangere s-a ciobit un colt, o sa pun poze dar eu zic ca nu e grav. am si ceva bule mici ici colo, o sa il umplu peste o saptamana si voi vedea.

Am un Aquael Fan2. 2 neoane un 930 si un Aquarelle (urmeaza sa mai iau zilele astea un 865, pana gasesc un 965 sper sa fie bun si asta). Capacul o sa il fac din panel. Am fost la Brico, la Praktiker, n-am gasit drosere clasice Philips, gasesc la Obor la magazinul ala mare? (Orion sau cum ii mai zice).

As vrea o parere despre echipamentul pe care il am pana acum, daca e suficienta lumina, nu vreau cine stie ce plante dar mi-ar place sa fie multe.

Dupa calculele mele vor fi cam 90-100 de litri. Vor fi Rasbora, Neoni, 2-3 Ancistrusi. As vrea niste Red Cherry Shrimp (sau Amano) si niste Neritine. Ce ziceti? Cati Rasbora, cati neoni? Gasesc Neoni rosii sau eventual sa pun in loc de neoni Callistus? Gasesc?

[img=http://img66.imageshack.us/img66/3280/acv04ev.th.jpg]
[img=http://img66.imageshack.us/img66/3940/acv11fb.th.jpg]
[img=http://img149.imageshack.us/img149/8323/acv23wh.th.jpg]

Despre poze as vrea sa stiu daca mai are cineva colt ciobit si daca a rezistat in timp. Am vorbit acum cateva luni cu cineva care mi-a aratat un acvariu cu un colt aproape lipsa, care a rezistat multa vreme. La mine coltul e ciobit doar putin, l-am scos si l-am lipit bine cu silicon, l-am presat tare inapoi. Cu bulele cum e? Doar a treia poza e in partea cea mai cu bule, cam 3 cm intr-un colt pe o fata lateral, pe fund. Pe inaltime sunt foarte bine lipiturile la acel lateral, de aia ma gandesc ca nu vor fi probleme.

Multumesc, si daca poate cineva schimba titlul, sau sa mute postul asta intr-un subiect nou?! Eu am zis sa nu mai fac dezordine, daca tot am postat aici si am primit sfaturi. Multumesc tuturor, sunteti niste oameni cu adevarat pasionati si saritori.

Sticla e de 8, float.
Nu inteleg nimic? Ai arhivat mesajul? Care mesaj?

Si unde am zis eu ca nu ai bun simt?

Doar incercam sa iti explic ca eu am urmarit topicul din ziua in care l-a pus Cousteau, cand a intrebat Looser ce caracteristici are 965. Eram chiar un pic dezamagit ca nu e 965, dar am luat un 930 si pana fac rost de un 965 o sa iau tot de la Cousteau un 865. Deci, eu zic sa incerci sa iti aduci bine aminte ce si cu cine ai vorbit, ca eu zic ca te inseli in privinta lui Cousteau. Nu avea cum sa modifice mesajele userilor, nu avea cum sa intre in mesageria ta privata. Am avut si eu un forum, si nu aveam nicicum sa intru in contul unui utilizator. Tot ce poate face un administrator sau moderator e sa modifice un post, un titlu de topic, sa stearga, sa mute. Dar nu in mesageria privata!
lipsa butonului edit...

am recitit acum topicul, vezi ca si mihaicalin e din iasi, si e user de multa vreme pe forum, el cum de a inteles de la inceput ca e vorba de 930? ca a postat inaintea ta. looser la fel... daca era sa le modifice cineva mesajele nu crezi ca tipau si ei in gura mare?
mai omule, esti sigur? ca eu de cand am vorbit cu el, de cand a pus mesajul pe forum, era 930, ori ai incurcat tu oalele ori nu stiu ce sa zic. el a pus mesajul cam acum o saptamana, am asteptat un pic sa vad daca se baga cineva, apoi l-am contactat. nu am crezut nici o clipa ca e vorba de 965. chiar l-am intrebat cand ne-am intalnit si a zis ca s-ar putea sa aduca dar trebuie comanda si aduse de afara.

ia gandeste-te tu bine, nu cumva ai vorbit cu altcineva de 965? cum ar fi bilti, sau altcineva? iti spun 100% ca nu avea cum sa-ti modifice mesajele din mesageria privata, ia vezi ce ai vorbit acolo cu el?
E cineva care sa fi avut si Amano si Red Cherry? E adevarat ca Red sunt mai buni la mancat alge?

Se mai gasesc prin Bucuresti?

Sandu, donezi sau vinzi? PM te rog daca da!
Esti paranoic si nu dai nici un detaliu. Despre cine vorbesti? Ce s-a intamplat? Din cate stiu eu, doar un moderator sau administrator are acces la anumite privilegii insa nici chiar ei nu pot intra in mesageria ta privata!!! Iar daca modifica ceva, din cate stiu, apare in subsolul mesajului faptul ca a fost modificat de un moderator.

Si pana la urma ce a facut rau? Ca a vandut 930 in loc de 965? Sau ce?
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index