Imi facusem si eu o lista cu caracidae si cyprinidae

Am vazut ca au "cerinte" asemanatoare si m-am gandit ca le-as putea combina, nu? Neoni cu Rasbora ar merge? Daca as lua 12 neoni, 12 rasbora si niste ancistrusi, cum suna? Ar merge si conchonius, cam cati ar intra langa 10-12 neoni si cativa ancistrusi in bazin? Ceva mancaciosi de alge nu se gasesc in RO inca? Amano shrimps sau Siamese Algae Eaters? Am citit pe forum dar sunt raspunsuri vechi si ma gandeam ca poate intre timp au aparut pe undeva, sau poate exista cineva care ar putea aduce?
Mi-ar place si Puntius Titteya (Cherry Barb) alaturi de neoni. Mai dati si voi combinatii cu caracidae si cyprinidae, astea imi plac ca sunt micuti si deocamdata nu vreau discusi, oscari sau altele, urmatorul acvariu care sper sa fie la casa mea in cativa ani o sa fie unul pe la 4-500l si va avea probabil africani. Pana atunci trebuie sa ma obisnuiesc cu acvaristica
Despre mobila mai are cineva sfaturi? Vazuta de sus mobila e asa acum |__| adica 2 pereti laterali si unul in fata din pal de 18, eu vreau sa mai pun in spate un perete si la mijloc un perete, adica asa:
____
|_|_| < atentie, vazut de sus! peste astea e o placa de pal de 18 mm (capacul)
in lungime, cum ziceam, are un pic peste un metru, deci ar veni intaritura de la mijloc pe la 50 de cm. Nu am cum sa fac altfel, ca sa fac alt suport intr-o garsoniera in care deja am pat, fotolii si masa plus un coltar, plus sifonier, e cam mult si se micsoreaza enorm spatiul. As mai putea pune o placa de pal si deasupra dar va trebui sa fac inaltimea acvariului pe la 45 de cm, ca locul din mobila are cam 58 cm inaltime, scad 2 cm blatul aditional de pal, 10 cm capacul si sunt chiar la limita, va trebui sa fac cumva capacul mai putin inalt, ma descurc eu cumva.
Multumesc mult pentru raspunsuri, am promisiuni din mai multe parti si pana la 1 Martie se pare ca vor aparea toti banii, asa ca nu mai e mult, dar e mai bine ca eu de obicei sunt cam grabit, si daca aveam banii acum sigur faceam ceva greseli, asa am timp sa ma gandesc si sa ma informez bine sa nu fac vreo prostie.
Mai astept oferte pentru lipit acvariul, am vorbit cu un membru de pe forum dar nu a lipit decat 2 acvarii mari pana acum si parca as sta mai linistit daca as sti ca acvariul e lipit de un acvarist cu mai multe acvarii lipite la activ. Nu zic ca nu am incredere in el, sa nu inteleaga asta, pentru ca poate chiar e priceput, dar asa sunt eu mai grijului, imi fac o mie de ganduri.