[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Agyu
Forum Index » Profile for Agyu » Messages posted by Agyu
masculul e colorat si femela e gri ,in pet shopuri nu prea se aduc femele,eventual vor incerca sa-ti vanda cobalt blue mascul ca femela

Femela http://aquaworld.netfirms.com/Labyrinthfish/Colisa/Colisa_lalia_female.jpg

Mascul(nu stiu de care ai luat,red fire,cobalt blue..) http://www.aqua-fish.net/imgs/fish/colisa-lalia.jpg
Vand radacini vita de vie netratate,info despre marimi,poze,pret in PM
image
Cumpar melci de substrat si pomaceea blue
Mersi mult pentru plante ce mi-ai trimis data trecuta Aryna si pentru seriozitate,nu am putut sa postez pana acum,nu stiu din ce cauza,sunt foarte frumosi si sanatosi,au crescut mult
la primele 3-4 zile nu mananca.La inceput hraneste-le cu Micron(gasesti la orice acvaristica) sau hrana lichid pt pui,dupa aia cu oua de artemia,galbenusul de oua cu grija ca strica apa,eu folosesc acvariu de 50 l pt depunere,de obicei las parintii sau unul dintre parinti care e mai grijulie ca au ei grija de icre si pui,in cazul parintilor canibali le scot dupa depunere,intorc frunza de plastic cu icrele in jos si folosesc pompa cu piatra asezat la 2-3 cm langa frunza(nu oxigen direct pe icre) si dau mai slab aerul sa nu oboseasca puii prea mult,scad apa la cca 25 cm e mai usor sa ajunga puii la suprafata,si dupa o saptamana sau 10 zile,adaug zilnic 1 l de apa proaspata sa se obisnuieasca treptat cu schimbul de apa,la varsta de 3 saptamani,poti sa le dai chironomus,tubi,mysis,artemia taiat marunt,de obicei la 5-6 saptamani le mut intr-un acvariu mai mare,impreuna cu apa in care au crescut
Schimb pereche de jewel cichlid pe pereche de Ramirezi,alte varietati de apistogramma sau scalari red devil sau astept alte oferte
Cumpar rasbora galaxy si Apistogramma agassizii,cacatuoides,borellii,viejita si ramirezi
Vand sau schimb pereche de testoase de florida,M 18 cm/F 20 cm,80 Ron
la mine au aparut dupa ce am fost nevoit sa mut acvariul cateva 2-3 zile din cauza unor reparatii in casa si a fost mai aproape de geam, am observat cateva fire de alge pe acvariu si vietatile astea mici lipite in jut,uni mai lunguieti,altele mai mici si inotau foarte rapid pe distante mici,pestii le ignorau in totalitate
anykin este autocar din Bucuresti Autogara C&I
Adresa: Str. Ritmului nr.35, Sector 2
,compania Sincarom Trans-0742341018,problema e ca soseste in Autogara Campulung Moldovenesc la 00:15,face 10 ore,dar rezista pestii daca nu sunt hraniti cu o zi inainte,sa nu faca mizerie pe durata transportului
nici plata in avans nu e o modalitate,eu am patit pe un alt forum de acvaristica,omul nu era de acord nici cu primirea banilor de la soferul maxi-taxi inainte de predare,nici cu fan-curier,nici cu ramburs,doar cu plata in avans,....mi sa parut cam dubios
Se poate comanda de pe http://www.nevertebrate.ro/Aphyosemion-gardneri australe,gold,cap lopez...,de la 9 la 12 Ron/buc,sau este crescator de gardneri in Mures,vinde cu 5 ron pestii de 3-4 cm,eu de vre-o 4 zile am luat de la el
Eu am luat gardneri maturi in Mures,de la un crescator
Mersi mult
Ai si alt mascul de gurami?sau Leeri,mascul peste paradis?Aia cam le ciupesc,dar poza nu e clara si mie mi se pare ulcer,(vezi daca rana e roz-rosu cu contur negru),pune-l in carantina si trateaza-l cu Melafix si acopra rana cu TAP Aqua Gel,sau daca nu ai incearca tratamentul cu sare si malachit verde si un varf de scobitoare de tetraciclina

Varianta asta m-ar interesa

[image
orice animal isi protejeaza puii,si scalarul tau a facut la fel,doar isi face treaba,si-a atacat femela pentru ca la perechile de scalari unul dintre parinti 'aeriseste' ouale si are grija de pui,de multe ori le manaca daca nu se pot decide cine sa ibe grija de ei,iar cealalta pereche a fost avertizat sa nu se apropie,indiferent de femela sau mascul,solutia e sa le pui in alt acvariu sa depuna icrele cand mai vezi ca incepe perechea sa curete frunzele sau peretele acvariului
Stie cineva crescatori sau sursa de Red Devil Scalare?
Masculul are fruntea bombata si femela are capul mai lunguiet iar la unele varietati (smokey,marble,koi,red devil...) la mascul "fin"-ul din fata e parca ar fi dezlipit la capat sau la mijloc,avand forma de furca

Forum Index » Profile for Agyu » Messages posted by Agyu
Go to: