[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Colisa cu buba  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
BGD46
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Pestele prezinta ca o rana deschisa. Mananca, se mai plimba......si sta pe fundul acvariului.
Schimburile de apa se fac regulat la 5-7 zile. Mancarea este de calitate....
Pestele este printre cei mai vechi locatari ai acvariului.
La inceput, am crezut ca s-a zgariat de buturuga.
Am bagat verde de malachit.
Va rog sa ma ajutati ca sa salvez pestisorul !!!

[Thumb - DSC05876.JPG]

[Thumb - DSC05875.JPG]

viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Ummm .... pozele nu sunt clare deloc si nu-mi dau seama daca are si ceva ca o vata de jur imprejur, sau doar se vede carnea rupta ?

Acv. 30L, Acv. 10L, Acv. 16L, Reef 30L, Acv. 0.09L; In trecut: Acv. 25L, Acv. 8L
Pt. imbunatatit navigarea pe forum (My Stats, Big Images resize, Timezone fix)
[WWW]
BGD46
Membru de baza
[Avatar]

IP:

viulian wrote:Ummm .... pozele nu sunt clare deloc si nu-mi dau seama daca are si ceva ca o vata de jur imprejur, sau doar se vede carnea rupta ?

Nu e ca o vata imprejur..... Zici ca si-a sfasiat carnea. E putin umflat acolo. Seamana cu Viremia de primavara, dar aia stiu ca se face la crapi.
Agyu
Junior member
[Avatar]

IP:

Ai si alt mascul de gurami?sau Leeri,mascul peste paradis?Aia cam le ciupesc,dar poza nu e clara si mie mi se pare ulcer,(vezi daca rana e roz-rosu cu contur negru),pune-l in carantina si trateaza-l cu Melafix si acopra rana cu TAP Aqua Gel,sau daca nu ai incearca tratamentul cu sare si malachit verde si un varf de scobitoare de tetraciclina
[Email] [Yahoo!]
BGD46
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Agyu wrote:Ai si alt mascul de gurami?sau Leeri,mascul peste paradis?Aia cam le ciupesc,dar poza nu e clara si mie mi se pare ulcer,(vezi daca rana e roz-rosu cu contur negru),pune-l in carantina si trateaza-l cu Melafix si acopra rana cu TAP Aqua Gel,sau daca nu ai incearca tratamentul cu sare si malachit verde si un varf de scobitoare de tetraciclina

Nu am alti gurami. In acvariu mai am neoni, scalari si 5 ciclide americane mici. Colisa e seful acvariului. Ii pune pe toti la respect.
Merci de informatii. Incep prin a-l pune in carantina si sa-l tratez.
BGD46
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Azi am gasit pestisorul mort in acvariul de carantina.
viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Imi pare rau ... se mai intampla, ceva a patit el - acum sa fii atent sa nu pateasca si restul acelasi lucru - ai chestii ascutite prin acvariu de care s-ar putea lovi in fuga ?
Altfel, un schimb de apa de 50% asa doar pentru siguranta - altceva nu stiu ce sa mai zic.

Acv. 30L, Acv. 10L, Acv. 16L, Reef 30L, Acv. 0.09L; In trecut: Acv. 25L, Acv. 8L
Pt. imbunatatit navigarea pe forum (My Stats, Big Images resize, Timezone fix)
[WWW]
BGD46
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Am o buturuga mare.......de care se putea atinge. El era seful in acvariu, nu era cel fugarit ca sa pot spune ca din "disperarea de a scapa cu viata" s-ar fi putut atinge in halul ala.
Schimb de apa am facut exact dupa ce l-am trecut in carantina. Sper sa nu..........mai fie nici o problema.

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: