[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Cumpar melci asasini Anentome Helena  XML
Forum Index » Cumparari
Author Message
lexxx
Junior member

IP:

Cumpar melci asasini Anentome Helena, 2-3 bucati ar fi suficient. Anunt in principal pt cei din Bucuresti, pe frigul asta nu e de transportat melci...

Astept feedback aici, sau pe mail facaalexandru@gmail.com.
Multumesc.
[Yahoo!]
lexxx
Junior member

IP:

Am rezolvat, multumita forumului.
[Yahoo!]
tudosie eugen
Member
[Avatar]

IP:

Nu e asa ca nu ai rabdare de obicei ? ...... Am ramas fara "mancare" pentru melcii asasini.
[Email] [Yahoo!]
tudosie eugen
Member
[Avatar]

IP:

Adevarul este cavand melci .... dar sincer nu are legatura cu faptul ca melcii asasini te scapa de alti melci .... bine, asta s-a intamplat la mine ... si din cate stiu si altii cauta melci macar pentru o "gustare"; eu am pus melci in maternitate .... ghici de ce. Ok, gata, nu mai poluam postul omului.
[Email] [Yahoo!]
hypnos87
Junior member
[Avatar]

IP:

irukandji wrote:Nu e asa ca nu ai scapat de melcii nedoriti cu melcii asasini? Mda, inca un mit spulberat... lasa ca asa invata omul ...din greseala in greseala spre victoria finala

depinde si cati melci ai daca ai 5 melci intr`un acvariu de 250l cam greu vei scapa de cei comunitari, dar daca ai 10 intr`un bazin de 70l...o zi buna

MELCI, SCOICI, RACI,
[Email] [Yahoo!]
aryna
Junior member

IP:

eu recomand in loc de asasini niste pesti botia, la mine s-au batut pe melci si m-au scapat.
[Yahoo!]
lexxx
Junior member

IP:

Dupa 2 luni pot sa spun ca am scapat definitiv de melcii nedoriti in acvariu, iar melcii asasini imi tin sub control si populatia (numeroasa) de melanoides tuberculata, deci nu e un mit. Intr-adevar, nu s-a intamplat peste noapte sa raman fara musafirii nepoftiti, dar cu siguranta functioneaza metoda.
[Yahoo!]

Forum Index » Cumparari
Go to: