[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: karman_drg
Forum Index » Profile for karman_drg » Messages posted by karman_drg
Are cateva luni deja acvariul si vad ca se comporta `de puta madre` multumesc pt suport ciao!
Chiar crezi ca as mai fi intrebat daca gaseam detali despre uscare pe tub? Intre timp am gasit fisa tehnica....pt cei interesati: http://www.ceresit.ro/files/content/produse/pdf/CS_23_fisa_tehnica.pdf
P.S. Multumesc scificuss...fisa tehnica reflecta cuvintele tale
Crezi sau esti sigur???
Cum se usuca mai bine siliconul (ceresit negru) la umbra sau la soare, soarele ii ofera o uscare mai intensa si mai rapida, sau il poate crapa si schimba propietatile???
Intre sticle am foarte putin spatiu cam 0.5 mm chiar mai putin...ceea ce nu cred ca era deajuns... asa ca am umplut muchiile. Are cineva mai multe detalii despre Ceresit negru, l-a folosit cineva pt acvarii de circa 110 litri?
corect....neatentia...
Ieri am facut un acvariu de 76x31x45, l-am lipit cu Ceresit negru pt acvarii, as vrea sa stiu daca este vreo problema daca peste stratul de silicon care l-am aplicat ieri am adaugat , azi, un alt strat de 2-3 mm pe muchiile din partea de jos si din spate (paranoia m-a sfatuit ca asa tre sa fac ca sa nu imi umplu casa cu apa...) muchiile din fata pt estetica le-am lasat cu un strat mai mic de silicon (sectiune siliconului este un triunghi dreptunghic in care ipotenuza are latimea unui cleste de rufe banal de lemn) credeti ca este de ajuns? ar fibine sa ingrosh si muchiile din fata sau nu este recomandata ingrosharea stratului de silicon aplicand un strat proaspat peste unul uscat??? Astept ajutorul vostrul multuminduva anticipat!!!

P.S. Cat timp ar trebui sa il las la uscat?
Stiti cati ani este garantat ceresitul???
Ceresitul nu ar putea participa la concurs???
Te-ai infipt bine, eu am unhttp //shop.magicaquarium.ro/products/HRANITOR-AUTOMATIC-PENTRU-PESTI-EHEIM.html si sunt foarte multumit de el este simplu si eficient si fiabil. si m-a costat doar 160 :d. Are 4 mese care pot fi simple sau duble ceea ce cred ca este super de ajuns.
Bison nu s-a vazut pe nicaieri, parca are "rezonanta" mai buna marca, chiar daca nu este un acvariu f mare as dori sa fol cea mai buna calitate.
p.s. ce termen de garantie are in general un silicon?
Ma scuzati ca nu am dat mai multe detalii....Am sa schimb toate fetele de sticla ale acvariului(inclusiv baza....trec de la geam de 5 la de 6). Am sa pastrez doar baza de plastic si capacul. Daca intradevar sunt bune toate cele trei variante de silicon m-ati putea indruma unde as putea gasi un tub negru in constanta? Thanks!
il innadesc))))
De curand m-am hotarat sa imi maresc acvariul...doar pe inaltime. Vreau sa imi pastrez aceeasi baza si capac inaltandu-l cu 15 cm(110 L). Singura problema mi-a ramas siliconul... am deja un tub Ceresit Glass & Acuarium CS23 transparent (as dori sa stiu daca l-a folosit cineva si daca este calitativ) dar... m-am hotarat pt negru (se asorteaza mai bine) mi-ati putea recomanda care este mai bun intre Bison, Den Braven si Ceresit si unde as putea sa le gasesc in Consanta.
Multumesc anticipat si astept ajutoarele voastre!!! Salutari!!!

Forum Index » Profile for karman_drg » Messages posted by karman_drg
Go to: