[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
hranitor automat  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
GDan
Junior member
[Avatar]

IP:

Imi poate recomanda cineva un hranitor automat, cu un raport bun pret/calitate si eventual locul unde se poate gasi urgent?

Multumesc.
popey
Membru de baza
[Avatar]

IP:

incearca la forum-index-vanzari- mai ieftin, daca ai noroc, daca nu, cauta pe goagle sarci, sunt n firme, nu sunt mari diferente de calitate sau pret, toate se invart pe la 80-100 ron, mai modest, daca vrei mai scumpe, gasesti si la 200 ron , depinde de necesitati, de nr pesti, volum acvariu samd... stii cat de mult te ajuta searchul asta....

nimeni nu s-a nascut invatat, dar multi au murit prosti
[Email] [Yahoo!]
GDan
Junior member
[Avatar]

IP:

Fii sigur ca am cautat peste tot unde ai spus.
Am gasit multe modele, insa in ceea ce priveste specificatiile, vinzatorii nu sunt prea generosi.
Astfel ca nu pot face o comparatie intre ele.
Spre exemplu la un petshop am gasit la 50 respectiv 170 ron. Care e mai bun?
In principiu, daca nu vad alte specificatii consider ca toate fac acelasi lucru.

Eu doream un sfat de la cineva care are asa ceva, care a vazut si poate recomanda un anumit model.

Oricum, multumesc pentru raspuns.
popey
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Pai hai sa iti spun despre cel care il am eu: este un juwel pe care am dat 90 ron si asta vara cand am fost plecat de acasa 10 zile, a facut fata cu brio la un acvariu de 54 litri, in jur de 25 de pesti, nu mai stiu exact. Are programare in doi timpi, la 12 ore sau la 6 ore parca. Eu am fost multumit de el... vezi sa ti se potriveasca pe capacul pe care il ai. Succes!

nimeni nu s-a nascut invatat, dar multi au murit prosti
[Email] [Yahoo!]
geo13
Member

IP:

Atentie ca unele se potrivesc in capac(asa cum ti-a zis popey) iar altele se fixeaza pe geam.
http://images.google.ro/images?q=automatic%20%20fish%20feeder&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=ro&tab=wi
[Email] [Yahoo!]
GDan
Junior member
[Avatar]

IP:

Gata, am rezolvat.
Mi-am luat asa ceva.
http://shop.magicaquarium.ro/products/Eheim-HRANITOR-AUTOMAT-TWIN.html

Merge super. Scump dar bun, zic eu.
karman_drg
Junior member
[Avatar]

IP:

Te-ai infipt bine, eu am unhttp //shop.magicaquarium.ro/products/HRANITOR-AUTOMATIC-PENTRU-PESTI-EHEIM.html si sunt foarte multumit de el este simplu si eficient si fiabil. si m-a costat doar 160 :d. Are 4 mese care pot fi simple sau duble ceea ce cred ca este super de ajuns.

This message was edited 1 time. Last update was at 27/05/2010 13:04:34

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: