| Message |
|
|
AndreiPro wrote:Observ ca emisia de CO2 s-a mai domolit. Daca pana acum era una continua, acum este la intervale de 1-2 secunde, dar tot in abundentza(ca un jet de sifon). O sa continui asa.
te sfatuiesc totusi sa pui un robinet , pentru a nu avea surprize neplacute, mai ales noaptea cand nu poti sa-l monitorizezi
|
 |
|
|
alber wrote:Oricum, nu cumpara nimic inainte sa intrebi pe forum, lucrul acesta te poate scuti de cheltuieli inutile.
adevarat ai grait ... sper sa tina cont de sfatul tau !!
|
 |
|
|
goretex wrote:intrebare la voi!
daca in acvariu vreau sa pun plante artificiale dar si 1-2 plante naturale pot? care pante ar fi mai rezistente si mai usor de intretinut ? aici ma refer la lumina, substrat etc
daca vrei sa pui plante artificiale in acvariu , mai bine te lasi de "meserie" ... naturale , ca vorba aia , trebuie sa te prinda si pe tine "microbul" , nu ??? 
|
 |
|
|
Radu.U wrote:
Probi_ wrote:Nu stiu. Nu cred ca a pus nimeni un regulator ceva pe ea
Eu am bomba facuta de aproape 2 luni (am modificat proportiile) si inca imi merge. Nu am avut nici drojdie pe pereti dar am CO2 in apa si plantelor mele le place.
gresit: eu am facut-o
imi amintesc ca aveam parca 1 bar in conditii bune de functionare
si ati vandut "BAR-ul" sau mai functioneaza ???? 
|
 |
|
|
|
felicitari Lofty arata sensational ca deobicei ....
|
 |
|
|
|
daca reusesti si ne dai cateva detalii si despre hardware pe care il ai in bazin acela ...daca treci si te prezinti corespunzator sa stim cu cine stam de vb ... poate vom reusi sa gasim solutii si la problema ta
detin un astfel de acvariu cu aceleasi caracteristici ca ale tale , dar nu am astfel de probleme
|
 |
|
|
narcis.b wrote:Bravo! Chiar e ok,filtrul ascuns binisor,dar da,trebuie si un pic de "covoras" da sa nu acoperi tot substratul
N-am cuvinte.Si mai intreb tot pt copil o faci si acum? 
pai cu cine crezi ca stam ca 2 [ .... ] si ne uitam la acvariu ? ? ? .... dar recunosc , ceea cea am gasit aici ma indemnat sa merg mai departe de visul lui ... poate , de ce nu al nostru ??? ..... ....
|
 |
|
|
|
multumesc inca odata pentru donatia facuta ... o seara placuta !!!
|
 |
|
|
|
ai pm . multumesc anticipat
|
 |
|
|
BogdanC wrote:Salut!
Am fost recent la petshopul de la Tricodava si am vazut tone de melci, cel putin 3 specii (sau "modele", cum am auzit ca li se spune  ), inclusiv Neritina.
Scuzati daca suna a reclama, incerc doar sa ajut omu'!
ms ms ... modele e oK .. de cand astept sa intalnesc unu
|
 |
|
|
Puffyk wrote:La inceput au fost toate albe. De fapt, doar unul...si acela alb! Dupa ce am citit atat de multe, m-am hotarat sa schimb ceva. Si a devenit rosu. De fapt era tot alb, desi eram sigur ca e rosu. Abia la al doilea mi-am dat seama ca e nu e rosu, pentru ca lumina mai alb....Ce culoare ma sfatuiti sa folosesc pentru al treilea?
eu prefer combinatia warmlight + daylight ....... sincer te sfatuiesc daylight
|
 |
|
|
multumesc multumesc , pai cum sa nu ma prinda "virusul plantatelor" cu atatea acvarii de concurs pe forumul asta ... sincer impartasind alaturi de voi si de familia mea aceste experiente deosebite , raman la ideea ca de fapt acvaristica nu mai e de mult un "hobby" .... devine parte marcanta a vietii noastre de zi cu zi
promit ca revin cu update-uri cand va ma fi cazul . multumesc
ps: ar merge de minune blyxa acolo, dar cum sunt baiat rabdator ..rabdatooor ... [ urmeaza un mic update]
ps2: va urma un covoras de glosso
|
 |
|
|
pentru ca nu v-am mai stresat de mult  , va prezint mici noutati cotidiene :
|
 |
|
|
pc.ciprian wrote:
mariusrudaru wrote:
Singurul aspect pozitiv ar fi ca sunt f frumosi.
Si ca papa balaria de alga de pe geam 
 cine stie, cunoaste .... multumesc pt reply
|
 |
|
|
|
doresc achizitionarea acestor melci , dar numai din bucuresti ... sau sfaturi unde as putea gasi in petshopuri ... multumesc anticipat
|
 |
|
|
Porcu wrote:Porcu implineste azi 6 ani de forum ....... la anu' ma duc la scoala  .......
la mai multi ... sper sa ne impartasesti in continuare din experienta ta vizavi de plantate si africane ... [chiar daca ai domiciliul in egiptul antic]
|
 |
|
|
|
revin cu o intrebare de baraj : am achizitionat de curand , butelie+regulator cu electrovalva+ph controller [reglat corect] , in momentul de fata controllerul imi indica 7, 56 in bazin , am in jur de 3bule/s ... si nu vrea neam sa scada la 6,85 cat e setat ...... ce solutii pot gasi pentru a scade ph ???
|
 |
|
|
alber wrote:
k4r4kt3r wrote:Am fost la ei acum cateva zile si nu prea erau plante. Multumesc de sfat oricum.
Cesrobis stie ce spune.
Vineri parca au sosit plante la Reef.
Astazi pe la ora 16 mai aveau cateva poturi de Pogostemon helferi.
Aromatica n-am vazut. Poate au, poate nu.
azi la ora 18.00 la reef mai erau 2 poturi de pogostemon , iar limnofila e posibil sa gasesti in real
|
 |
|
|
alber wrote:Salutare si bine ai venit.
Hai sa-ti dau un sfat. Ia-ti acvariul de 60 de litri. Si stii de ce? Asta te va convinge mai repede sa faci tot posibilul pentru a-ti lua unul mai mare, in cel mai scurt timp
off topic :prieteni stiu de ce
on topic : welcomeee si spor la treaba !!!
|
 |
|
|
V.Sorin wrote:Salut,
Azi implinesc 3 zile de black-out, situatia este buna, sa indepartez patura?
cum se prezinta acvariu ?? mai sunt ceva urme ??? daca este ok poti indeparta patura si incearca sa modifici un pic programul de iluminare , in loc de sa zicem 8-10 ore pe zi la ---> 5-7 ore .....
|
 |
|
|