[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: laur58
Forum Index » Profile for laur58 » Messages posted by laur58
Eu personal asa am facut , tu faci cum vrei . Am cumparat doi, probabil masculi (bine nu este ) dar,gusturile nu se discuta !
Eu am cumparat din hornbach berceni saptamana trecuta cu 14 ron cam la 5 cm . Sunt chiar draguti , si mananca ca disperati !
Nu ! Se poate inchide ,multumesc !
Nou sau folosit dar functionabil . Sunt interesat si de un filtru intern juwel , sa fie pompa de min 600l/h .
poate vroia sa scrie 100 40 45 si asa da 180 l .
pentru volumul asta cred ca doi sunt suficienti !
da o fuga la noi la URBAN GLAS si faci ce-a mai profitabila afacere ! pe mine ma costat sticla ,
pt un acvariu de 400 l cu fund dublu, de 10 mm si intarituri duble 340 .
cu sticla de 12 costa cu putin mai mult . bafta!
Se poate inchide .
klayus se pare ca sa razgandit. Mai exista inca 3 posibili cumparatori, dar inca nu sunt hotarati .
Deci in continuare este la vanzare !
Rezervat pentru klayus !
La ciclide nu este folositor asa ca-l vand ! Trimit prin posta romana sau prin curier rapid , cu posibilitatea de a verifica coletul .
Pretul este de 300 ron .
Sa dat se poate inchide ! Multumesc .
laur58 wrote:Reactor CO2 JBL Taifun cu extensie, lungimea totala 28 cm format din 17 elemente , se poate folosii la acvarii de pana la 600l, pret in magazin aproximativ 120 ron .

Sa dat se poate inchide.
Nici chiar asa disperat sa o vand nu sunt. Ramane valabil pretul de 350
Reactor CO2 JBL Taifun cu extensie, lungimea totala 28 cm format din 17 elemente , se poate folosii la acvarii de pana la 600l, pret in magazin aproximativ 120 ron .
Dupa cum spune titlul vand un acvariu juwel de 110l . Nu contine filtru intern, vechime un an si mai are un an garantie !
Ai PM !
Pret de criza 350 ron.
Pentru ca nimeni nu a fost foarte interesat cei 26 ancistrusi au ajuns in pet shop, se poate inchide aici.
Mai sunt in jur de 20 de pestisori, au mai crescut au 2-3 cm . Daca sunteti interesati si aveti drum prin BUZAU va servesc cu placere .
Multumesc mult [Araldq] acum sunt lamurit . Am renuntat la aceasta solutie ,raman la filtru tip canistra !

Forum Index » Profile for laur58 » Messages posted by laur58
Go to: