[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
meeki  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
elisav
Junior member
[Avatar]

IP:

Buna,

intentionez sa-mi fac un acvariu cu thorichtys meeki. Oare un acvariu de 180x40x45, 180 l brut, o fi suficient pentru 6 meeki? Ma gandesc sa cumpar 6 pui, in ideea ca se va gasi o pereche care sa depuna. Dar cand se fac mari nu e prea mic acvariul pentru 6 bucati? Stie oare cineva, in Brasov, o sursa pentru meeki (exceptand Hornbach) ?

Multumesc,
[Email]
swatantar
Junior member

IP:

Buna,
Nu ma bag sa iti dau un rapuns la intrebarea cu spatiul pentru meeki, dar nu stiu exact cum ai facut calculele. La dimensiunile alea mie imi iese un volum brut de peste 300 litri. Gresesc?
laur58
Junior member
[Avatar]

IP:

poate vroia sa scrie 100 40 45 si asa da 180 l .
pentru volumul asta cred ca doi sunt suficienti !
[Email]
elisav
Junior member
[Avatar]

IP:

Da, scuze. 100x40x45. Este genul Aqua Pro 100 cum se gasesc la Hornbach. Eu ma gandeam sa bag 6 pui la inceput pana se aleg. Apoi ce fac cu ceilalti? De asta intrebam cam cati as putea tine? Pe unul din site-rile straine aia ziceau ceva de genul 30galoane (aprox. 115 l) pentru o pereche si cca. 50 galoane pentru o "small colony", fara a preciza cat de mare e small colony? In fine ma mai gandesc.
[Email]

Forum Index » Cichlidae
Go to: