| Message |
|
|
|
As vrea sa construiesc un sump dintr-un acvariu de 110 , pentru unul de 400l cu africani .
Acum va intreb eu este bine ce vreau sa fac ? Oare nu o sa -mi inund vecini cu acesta,daca se opreste curentul ?
Este mai bun decat doua filtre externe a cate 900l/h ? Acest sump as vrea sa contina cam tot ce contine un filtru extern !
|
 |
|
|
Salut anunta-ma te rog cand ai puii de Membe Deep .
Multumesc inca odata pentru pestisori , sunt tare frumosi si jucausi .
Pacat ca nu am sa pot sa-i pastrez pe toti ! Inca mai visez la acvariul tau . Stima !
|
 |
|
|
|
Am facut si o poza reala ! Rog un admin sa uneasca cele 2 posturi . Multumesc !
|
 |
|
|
|
Vand butelie de 500g cu reductor si flipper(toate sunt Dennerle).Anul de fabricatie al buteliei este 2007 luna 06 si sunt in stare foarte buna.Pretul e de 400 ron.Poze la cerere sau 0742380259 pt mai multe detalii ! Anuntul este pentru un prieten , ma rugat sa-l ajut ca el nu are timp !
|
 |
|
|
|
Gata au plecat ! Se poate inchide. Multumesc! :fish:
|
 |
|
|
(capucino) Ma bucur ca au ajuns bine !
(betta93cosmin) Da mai am vino sa-ti dau!
Tin sa-i multumesc pe aceasta cale lui Lofty pentru pestisori .
Sunt superbi nu ma asteptam, ba chiar am si 4 puisori
La multi ani!
|
 |
|
|
|
Pai man tu nu vrei sa-i dai degeaba,( dar nu totusi degeaba) !! Poate trebuuia sa postezi la " SCHIMBURI " .
|
 |
|
|
[capucino] cu placere .
|
 |
|
|
|
[ cms] posibil sa pot trimitr la constanta dar pe saptamana viitoare
[capucino] da ne auzim la un telefon
|
 |
|
|
sal daca mai ai ceva pestisori da-mi un PM si lasa-mi si nr de tel . Pana la sfarsitul saptamani vin in buc si as vrea sa iau ceva pe albastru, dar sa mearga cu caeruleus . am un acvariu de 400 l pe care il pregatesc pt africani , si mai am unul de 110 care gazduieste 6 caeruleus pana-i bag in ala mare  .Deci daca este ceva disponibil pt mine ,si cam cati pot baga in volumul asta de apa ? am 2 filtre externe de 1000l pe ora.Merci !
|
 |
|
|
|
Donez o pereche de Metriaclima estherae (Red Zebra cichlid) . Predare personala in Buzau !
|
 |
|
|
vin saptamana asta in Bucuresti si daca vrei i-ti aduc si tie 5-10 buc tinem legatura
|
 |
|
|
|
Daca nu va intereseaza gratis ii duc la pet shop sa-i luati cu banuti !
|
 |
|
|
|
Multumesc se poate inchide !
|
 |
|
|
|
Donez pui de ancistrus am cam 50 , sunt si albino si normali . Au cam 2cm doritori pot veni personal sa-i ridice .
|
 |
|
|
|
Acvariul are 135 lungime scuze de greseala ! Este curatat gata de transport ,pentru cine este hotarat si vrea sa-si faca un cadou de sarbatori .
|
 |
|
|
|
O poza facuta cu telefonul,sper ca se intelege .
|
 |
|
|
|
Acvariul are 130x50x60 sticla de 10 suportul este facut din teava rectangulara . Acvariul are si 6 tuburi osram 865 noi , nu se vinde nimic separat . Pretul este de 350 ron nu asigur transport !
|
 |
|
|
|
Se poate inchide. Multumesc!
|
 |
|
|
|
Un filtru intern FLUVAL 3 Plus . nou 60 ron.
Un filtru intern scos din acvariu juwel rekord 800 folosit o luna. 90 ron.
Un filtru extern FLUVAL 404 folosit 120 ron.
Trimit prin posta ,filtrele au si mediile de filtrare.
|
 |
|
|