Message |
|
Salut,
am eu GSP verde fluorescent, des, etc. Da-mi PM te rog sa imi spui cam cat de mare vrei .
Cam asa arata:
|
 |
|
.......pretul pt Milka este de 25 lei/frag, comanda minima 50 lei.
|
 |
|
Vand colonie sau fraguri de montipora verde si milka.
Pret: 50 lei/frag sau
de la 100 lei colonie
Tel. 0724562296 sau PM daca nu raspund
|
 |
|
Asa cum imi spunea un utilizator pe PM, maine este CORAL BLACK SATURDAY  . Montipora rosie nu prea mai am, pt ceilalti corali va rog lasati-mi pe PM nr de telefon si ceea ce va intereseaza.
|
 |
|
Sambata fac curatenie in bazin. Pt cei care mai sunt interesati, DOAR SAMBATA pot oferi 2 x fraguri montipora verde, albastra sau milka / 50 lei.
Rog PM sau SMS
|
 |
|
Preturile incep de la 50 lei in functie de marime. Nu trimit prin posta/curier. Se pot vinde incepand cu data de 17.11.2016.
Discutii pe PM sau telefon.
0724562296
|
 |
|
GSP-ul s-a dat
|
 |
|
Vand doua colonii de seriatopora verde si mov. Dimensiunile fiecareia sunt de 12-15 cm diametru (aprox cat pumnul).
Pret 100 lei/buc
Vand GSP, este fixat pe o piatra si are dimensiunea tot a unui pumn. Poza din pacate nu este prea reusita.
Pret 100,- Lei.
Tel. 0724562296
|
 |
|
Stelutele ti-au mancat zoasii.
Am avut aceeasi problema iar eu am rezolvat-o cu un Harlequin Shrimp (am de vanzare pt ca au terminat toate asterinele).
Daca nu ai prea multe stelute ai putea sa le aduni, iar daca nu iti este prea incomod ti le-as putea lua eu ca hrana pt crevetele meu.
|
 |
|
100 lei, nu o vrea nimeni
|
 |
|
100 lei bucata sau
cumpar Asterine. Nu mai au ce sa manance in bazin si nu as vrea sa le cumpar si sa le sacrific stele de nisip.
|
 |
|
Salut,
Am demontat pompa pt a o curata si i-am spart cilindrul ceramic pt ghidaj care vine in capul axului rotorului.
Ma intereseaza sa cumpar un rotor complet sau doar cilindrul ceramic.
Gasesc la careva SH sau stiti de unde as putea sa achizitionez unul nou ?
Multumesc
|
 |
|
Vand 1 sau 2 Harlequin Shrimp (Hymenocera picta). I-am avut in bazin pt a ma salva de Asterine, acum s-au cam dus Asterinele si nu as vrea sa moara de foame.
Ambii sunt adulti, au ca 4 cm, pret 150 lei/buc.
Tel. 0724562296
|
 |
|
Vand lampa Dupla Electra 2 x 150 Watt, functioneaza 100% ok. Am folosit-o mai demult pt ca 1 an la un JUWEL RIO 240 . Plantele aveau o crestere rapida la ca 7-8 ore/zi. La cerere pot trimite cateva poze ale acvariului de atunci.
Mai pot oferi si o lampa de 150 Watt de rezerva ca bonus.
Pret 200 lei
Tel 0724562296
|
 |
|
Vand skimmer Aqua Medic aCone 1.5, fara pompa. Skimmer-ul a fost folosit ca 1 an, nu are nicio piesa sparta, defecta, etc. Se vinde fara pompa.
Pret 500 lei
Tel. 0724562296
|
 |
|
150 lei
|
 |
|
Vand colonia milka din clipul de mai jos. Coralul are ca 20 capete, in crestere. 2 -3 capete sunt arse (vezi video in partea stanga) de o galaxea care a stat in apropierea lor insa in curând celelalte capete le vor acoperi complet sau daca va deranjeaza foarte tare le puteti taia.
https://www.youtube.com/watch?v=uU_I7YyvlrU&feature=youtu.be
Pret: 250 LEI.
Tel: 0724562296
|
 |
|
Multumesc pentru sfaturi.
Nici eu nu as vrea sa arunc banii pe un reactor de calciu insa din diverse discutii am inteles ca ar fi mai bun fata de dozator pt ca nu s-ar acumula atatea cloruri in apa. Momentan folosesc pompa de dozaj de la GHL, problema nu este pompa ci solutiile care trebuie pregatite. In acest moment pregatesc in recipiente de 5 l insa la un dozaj de 200 ml/zi se consuma destul de repede. Credeti ca daca as face solutia mai concentrata a.i. sa dozez mai putin/zi ar fi vreo problema, se precipita ceva, etc?
|
 |
|
Salut,
Intentionez sa imi achizitionez un reactor de calciu insa pe net am dat peste zeci de modele, marci, etc. Pana acum am dozat Ca, Mg, etc cu dozatorul insa nu cred ca este ok sa introduc atatea cloruri in apa si înafara de asta m-am plictisit sa tot prepar substante.
Mi-ati putea recomanda un model pentru un bazin de ca 600 litri populat in mare parte cu corali duri?
Atasat o poza a acvariului.
Multumesc
|
 |
|
Mul?umesc, voi încerca cu Artemia la blender ?i mâncare uscat? m?run?it?
|
 |
|