[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Ciupi
Forum Index » Profile for Ciupi » Messages posted by Ciupi
Foarte frumos e Chocolate Cichlid.Felicitari!

Cam rar la noi sa gasesti asa ceva din intamplare prin pet-shop.Esti sigur ca l-ai identificat corect?
Jbl 1500 am si eu de 1 luna, suplimentat de 2 interne de 600l/h(cele vechi) care au ramas in bazin si functioneaza in paralel cu jbl 1500.Sunt multumit cum se comporta.Sincer, intentionez sa le scot pe cele interne pentru a mai elibera din loc, dar nu stiu daca cel extern va face fata.Pareri?
Am rezolvat...2 Aqua-Glo de la hagen.Sunt foarte multumit.O sa iau si un Marine-Glow pentru test
Despre oscari, nu cred ca exista perioade de stagnare a cresterii ci doar incetinirea cresterii pe masura varstei.M-am convins singur ca cel mai important rol in cresterea lor este alimentatia.Din lotul de oscari pe care ii ai tu, am si eu si prietenii mei.Al meu , fiind hranit in special cu pestisori, are in jur de 12-13cm, iar ai amicilor mei, hraniti cu granule au in jur de 8-9cm.Tinand cont ca i-am luat toti dintre noi cam de 2-3luni(parca septembrie) la marimea de 4-5cm, eu zic ca e la mintea cocosului ca alimentatia are cel mai important rol.Mentionez ca avem in bazine acelasi volum de apa, deci nu spatiul a facut diferenta
O sa pun poze curand Dragos.

Intradevar minnardy.....dar parca totusi nu as renunta la arowana...mi se pare mai deosebit

In curand o sa mai apara un Amphilophus festae(Red Terror)-femela...in special pentru colorit...si un Cichlasoma octofasciatum(Jack Dempsey).

Am uitat sa mentionez ca mai am un multispinosa si un paraguayense....care sincer par cam blanzi pentru restul de "balauri" si nu stiu daca isi au locul printre ei.Ceva pareri?
Nu am reusit sa gasesc vreun topic despre asa ceva aici pe forom, asa ca m-am gandit eu sa deschid unul.Daca mai are cineva asa ceva il rog sa posteze aici.Momentan sunt mandrul proprietar al unui bazin de 400l populat cu americani si 1 Arowana.Dintre ei amintesc:

Parachromis Managuense(Jaguar chiclid)
Aequidens Rivulatus(Green terror)
Cichlasoma Salvini
Vieja Bifasciatu
Blue Acara
Astronotus Ocellatus
1. Cichlasoma octofasciatum(Jack Dempsey)-mascul
2. Amphilophus festae(Red Terror)-femela
3. FlowerHorn
4. Frontosa

are cineva de vanzare ?...sau poate sa ma indrume unde pot gasi?
Salut.Am un acvariu de 360l cu niste oscari, arowana, 2 pleco si vreo 4 ciclide.Ce fel de tuburi am nevoie pt culoare.Nu am si nu intentionez sa pun plante.Inca ceva: nu reusesc sa gasesc in Bv o lampa pt tuburi de 90 cm.Se poate confectiona?.De ce anume am nevoie?
Salut kinderux.Si eu sunt din brasov.Am de asemenea oscari, pe langa multi alti pesti.Poate luam legatura intr-o zi...mai povestim cate ceva, poate vedem si acvariile.Astept raspuns
Mai ai nigro?
As putea cumpara un decor, dar nu am gasit ceva pe gustul meu.(in afara de unul de costa 300 euro).Crezi ca oscari nu se adapteaza la un decor ce imita piatra?
Da, cred ca am sa renunt la pangasius dar nu din cauza oscarilor ci din cauza faptului ca acum confectionez un decor din polistiren extrudat si daca ma gandesc bine voi mai pierde ceva volum de apa prin acesta
Salut.Am si eu o intrebare.Chiar acum imi confectionez capacul pentru acvariu.Un acvariu de 385l brut(110x70x50), cu urmatorii pesti:1 Arowana, 3 Oscari, 2 pangasius, 2 Pleco si 3 ciclide.Mentionez ca nu am nici un fel de planta si nici nu intentionez sa pun.

Ce fel de tuburi imi recomandati sa pun pt ce am in acvairu?
Si cate?....

Mentionez ca voi avea capac de sticla intre neoane si luciul apei
Se poate inchide.Am gasit la Brasov
Doresc sa achizitionez niste oscari, de preferinta mici.Maine am drum in Bucuresti si daca este cineva care are sau stie unde sa ma trimita sa iau il rog sa posteze aici.
mai este valabil?
A murit azi noapte .Sper ca celalalt sa nu pateasca la fel.
Azi am observat ca o arowana inoata pe o parte si sta in pozitie verticala.Vad cum incearca sa respire.De miscat misca dar nu cred ca o sa supravietuiasca.Am schimbat o parte din apa.Ce sa fac?.Acum vreo saptamana am facut un tratament pentru arsuri cu GeneralTonic de la tetra.Poate sa fie din cauza asta?.Sau datorita faptului ca de 2 saptamani de cand o am nu a mancat nimc?Ce pot sa fac sa il salvez?
De vreo 2 zile una dintre arowane sta pe fund, inoata ciudat si i s-au despicat inotatoarele.Nu cred ca e semn bun deloc
nu stau foarte bine nici cu oxigenu si PH in acvariu, desi am 2 filtre interne care baga si aer, + 2 perdele de aer(acvariu de 400l).Parca dupa cateva zile au inceput sa mai dispara arsurile.Sincer,Alina_g,nu stiu ce fel de arsuri sunt.Daca nu se imbunatateste starea arsurilor sa repet tratamentu?

Inca ceva.Solzii cazuti se regenereaza?Una dintre Arowane sare mai tot timpul si se loveste de capac pierzand solzii.Ce pot sa fac?

Forum Index » Profile for Ciupi » Messages posted by Ciupi
Go to: