[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Ciupi
Forum Index » Profile for Ciupi » Messages posted by Ciupi
Salut.De cateva zile am observat la unul dintre Arowana niste arsuri pe inotatoare si lipsa unei mustati.Cineva mia recomandat sa pun niste solutie Bactopur de la Sera dar nu am gasit si am luat GeneralTonic de la Tetra.Am pus solutia in apa si aceasta a capatat o culoare verde.Sa schimb apa dupa cateva zile?
Mentionez ca am 2 filtre interne, unul de 500l/h si altul de 700l/h + o *perdea de aer*.Ambele fitre baga aer.
Salut.Este cineva care ar putea sa-mi confectioneze un stand pt acvariu de 400l si un capac pentru acesta, bineinteles contracost?
Am instalat un acvariu de 100l inca de sambata(este doar provizoriu pana imi va fi gata cel mare de 400l).Apa a capatat o culoare rosiatica si nu se limpezeste deloc.Banuiesc ca este oricum prea mare numarul de pesti si dimensiunile lor dar mentionez ca este doar o chestie provizorie.Am un arowana de 40cm,2 pangasius(cam 15cm), 2 pleco(cam 20cm),2 sanitari mici, 2 botia si inca 3 pesti care nu le stiu denumirea:vanzatorul mia zis ca sunt ceva preistorici(seamana cu sarpele).Azi mi-a murit unul din ei.Sunt ingrijorat.Ce sa fac?Mentionez ca sunt incepator in acvaristica si un am facut nici un test pt apa.Acvariul a fost lasat cu apa in el timp de 2 zile inainte de a baga pestii.Astept un sfat.
Se poate hrani si un arowana cu ea?
mai este valabil anuntul?
Da, latimea este de 70.O sa postez niste date cu ce fel de echipamente este dotat bazinul,in speranta ca voi afla daca fac fata la volumul respectiv. Stie careva ceva despre arowana?....pentru ca tipul de la care voi lua acvariul are un arowana in el.Zice ca are si niste oscari(dar micuti) si ca se inteleg intre ei, dat fiind faptul ca arowana este obisnuit de mic si cu alti pesti in acvariu.Este un peste superb dupa parerea mea si nu as vrea sa renunt la el.Puteti sa imi dati un sfat?
ms pt oferta g.g, dar momentan nu dispun chiar de atatea fonduri....am gasit un acvariu de 385l (110x70x50).Este suficient pentru niste oscari?
Multumesc pentru sfat! Voi incerca.In mometul de fata nu am reusit inca sa gasesc un acvariu ideal. Mentionez ca vreau sa creez si un background in relief, iar bazinele care sunt la vanzare nu imi permit acest lucru din cauza latimii prea mici care o au.Un bazin care mi-ar place ar fi120-150)x(45-60)x(50-60).Este posibil sa gasesc asa ceva?
nimeni?
Salut.Vreau sa cumpar un acvariu de peste 300l.Are cineva de vanzare?

Forum Index » Profile for Ciupi » Messages posted by Ciupi
Go to: