[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Peste bolnav  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Ciupi
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut.De cateva zile am observat la unul dintre Arowana niste arsuri pe inotatoare si lipsa unei mustati.Cineva mia recomandat sa pun niste solutie Bactopur de la Sera dar nu am gasit si am luat GeneralTonic de la Tetra.Am pus solutia in apa si aceasta a capatat o culoare verde.Sa schimb apa dupa cateva zile?

Acvariu ciclide americane.....http://www.acvariu.ro/coppermine/thumbnails.php?album=1352
alina_g
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Cum arata arsurile ?

Coloratia verde fosforescent apare datorita substantelor active din solutie. Dozajul este 5 ml de solutie pentru 20 de litri de apa. Daca in 7 zile nu observi imbunatatiri, schimbi 20% din apa si repeti tratamentul. In mod normal, dupa 4-5 zile de tratament trebuie sa ai rezultate.
[Yahoo!]
alina_g
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Inca ceva: trebuie sa ai aerare foarte buna. Cu piatra de aer sau cu filtru, prin agitatia apei de la suprafata.

P.S. Coloratia verde se estompeaza in timp.
[Yahoo!]
Ciupi
Junior member
[Avatar]

IP:

nu stau foarte bine nici cu oxigenu si PH in acvariu, desi am 2 filtre interne care baga si aer, + 2 perdele de aer(acvariu de 400l).Parca dupa cateva zile au inceput sa mai dispara arsurile.Sincer,Alina_g,nu stiu ce fel de arsuri sunt.Daca nu se imbunatateste starea arsurilor sa repet tratamentu?

Inca ceva.Solzii cazuti se regenereaza?Una dintre Arowane sare mai tot timpul si se loveste de capac pierzand solzii.Ce pot sa fac?

Acvariu ciclide americane.....http://www.acvariu.ro/coppermine/thumbnails.php?album=1352
alina_g
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Cred ca stai bine cu aerarea. Fa schimburi de apa de 20%, odata la 3 zile si conditioneaza cu aqutan de la sera. Problema cred ca se va rezolva.
[Yahoo!]
Ciupi
Junior member
[Avatar]

IP:

De vreo 2 zile una dintre arowane sta pe fund, inoata ciudat si i s-au despicat inotatoarele.Nu cred ca e semn bun deloc

alina_g
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Fa un schimb de apa de 30% si repeta tratamentul.
[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: