[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: evelin
Forum Index » Profile for evelin » Messages posted by evelin
fr0ggy wrote:... nu am probleme cu algele... dar sa mai vad si altceva in afara de pomaceea. un minim de 10 sau maxim de 20. depinde de pret, si de dorintele la cativa din brasov.

daca nu ai citit articolul iti zic, ca aolo scria ca acesti melci se hranesc aproape exclusiv cu alge si nu cu ataca plantele.Arata bine dar cu ceva tot trebuie sa ii intretii si sa le potolesti foamea
LooSeR wrote:la mine se vede o poagina neagra !

pagina se poate vedea cu mozzila firefox
m-ar interesa pe mine acva 3
atomix wrote:...

cand vor ajunge la maturitate si bag mana ce se intampla????

inca odata va multumesc !!!

Ramai fara ea sau in cazul cel mai bun fara niste piele :-) [/b]
e cam 10 000 lei galeata la orice depozit de materiale de constructii.
buna Monique.Daca tot ai asa de multi pomaceea vrei sa "arunci" 1 sau 2 bucati la mine in acvariu ?Vin eu sa ii iau .
evelin wrote:
{informatiile le gasesti si la sectiunea anabandide}

inainte sa vada vreun admin k am scris gresit m-am corectat singur sectiunea se cheama Anabantidae .
ady_cojocar wrote:[...], si vreau sa mai pun si vreo 20 de neoni.
Merg combinatiile astea?
Desi tare mult as vrea sa mai pun si vreo 2 beta ca frumosi sunt..

nu merge beta cu neoni.diferente prea mari de temperatura
neoni 20-22 grade celsius iar beta peste 26 grade ajungand pana la 28-30 .
{informatiile le gasesti si la sectiunea anabandide}
eu am pus apa ieri(marti),sa mai astept?

mai asteapta 1-2 saptamani.Citeste Citeste http://www.acvariu.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=78&Itemid=29 . Nu este de ajuns?Da un search despre ciclarea acvariului .
giostana wrote:asa zic si eu,dar parca arata bine si alea simetrice de la petshop

arata bine,dar prea monoton.ce iti place mai mult dintre o campie intinsa sau niste munti cu niste vai si piscuri?Un pic cam exagerata comparatia dar indeajuns incat sa iti faci o idee. Totusi e acvariul tau,lumea iti da sfaturi dar doar tu decizi ce pui in aplicare ca in fond e acvariul tau.
Kosmo wrote:Nu uita sa verifici cu otet sa nu fie marmura, mai ales cand e alb.

l-a aruncat deja in acvariu.cam tarziu sfatul tau.
m-ar interesa si pe mine acest subiect.Inainte sa pun apa la flori o tin 1-2 zile in sticle ca sa mai iasa clorul din ea ca sunt si ele sensibile.Apa din acvariu este imbogatita cu diferite substante pe care nu le gasesti in apa de la robinet.
Dalles ai observat ceva schimbari la plante?arata mai sanatoase?
inainte sa incep sa pun apa din acvariu la plante prefer sa vad ce zic cei ce au experimentat,sa nu le omor de tot.
am cautat pe net un site cu bolile pestilor in care sa arate si boala respectiva dar nu am gasit sau nu am stiut eu unde sa acut . incearca sa pui o poza cu gourami-ul bolnav in prim plan ca sa se vada clar.
poate au facut gris.se fac bai cu verde de malachit la pesti, dar nu direct in acvariu ca,daca retin bine face rau la plante.daca nu este bine dozat poate omora pestii.
Daca nu este gris incearca sa descrii comportamentul pestilor si cam tot ce sa intamplat in ultima luna.
P.S. intra la sectiunea boli si tratamente si citeste acolo mai multe detalii[/b]
rezolvat.propun inchiderea topicului !
giostana wrote:salut.
in primul rand vreau sa-mi cer scuze postul repetat.s-a mai discutat de multe despre substrat,dar acum nu mai gasesc acele posturi.

era la CUMPARARI .
giostana wrote:nu mai stiu sigur dar parca spunea cineva ca a luat pietris de la un depozit de langa o statie de metrou(mihai bravu?)

Statia de metrou Mihai Bravu, o ghereta verde la vreo 50 de m, 9000 ROL/0.90 RON galeata, necalcaros.
daca nu vor sa ti-l repare sau sa ti-l schimbe apelezi la OPC.
se degreseaza cu spirt sau acetona
dolly nu te supara dar nu ascult manele si nici nu fac experimente cu ei pe post de cobai(stiu c am scris mai sus...m-am exprimat gresit).ma refeream la faptul ca daca pot sa ascult muzica care sa nu depaseasca 20-30W si nici nu vreau sa le pun o boxa langa acvariu ca sa auda mai bine pestii heavy metal sau rock sau sa dea din cap pe ritm de hip-hop cum am citit p undeva.Cand am scris ca incerc cu diferite genuri de muzica ca la plante la care se zice ca, cresc mai bine si mai sanatos cu muzica.
Inca odata imi cer scuze pentru faptul ca m-am exprimat gresit .

Forum Index » Profile for evelin » Messages posted by evelin
Go to: