Message |
|
|
 |
|
sp wrote:English: Cockatoo cichlid
Origem: Brasil (Amazonas), Colômbia, Equador e Peru
Tamanho máximo: 5,0 cm SL
Temperatura: 24 - 25°C
pH: 6,0 - 8,0
Da si tu cu search pe google ca nu e greu si gasesti o groaza de info! 
Offff
Da multumesc...am facuta asta. vroiam sa discut cu cineva daca are..
Multumesc de ajutor
|
 |
|
Are cineva apistogramma cacatuoides?
Ma intereseaza daca se intretin usor.
Multumesc
|
 |
|
Dolly wrote:
ady_cojocar wrote:Mai las la pret!
Acum nu te supara ca iti spun, dar eu am donat carasi. Se pare ca nu cautare asa mare ca alte specii...Iar daca e neaparata nevoie sa scapi de ei, si asta ar fi un noroc - sa ti-i primeasca un vinzator.
Eu i-am cuparat cu tot cu acvariu si am dat si pe ei bani, ca altfel nu dadea acvariul, a fost conditia principala....Cat despre pret am vazut la noi pe piata mult mai mici ca ai mei si costa 250.000 bucata...eu nu vreau mult pe ei zic eu, as face o donatie dar eu am dat bani pe ei...daca ii luam degeaba degeaba ii dadeam.
Poate ai donat carasi dar poate nu ai dat bani pe iei...
Multumesc
Oferta este inca valabila
|
 |
|
Mai las la pret!
|
 |
|
Au cam 7-8 cm si ii dau ieftin 180.000 bucata.
Astept pm
|
 |
|
Gata
Decizia a fost luata.
Ciobul era mic, si la recomandarea unui fost membru de pe acest forum Ytron..Cred ca stiti despre acest om care a facut multe acvarii la viata lui...a zis sa lipesc ciobul la loc cu silicon deoarece nu este fisurat si era ceva de suprafata. A zis ca tine fara probleme, si il cred pe cuvant.
Oricum m-am chinuit ceva sa scot ciobul de acolo care avea cam 1mm grosime, in fine l-am pus la locul lui, oricum tin sa multumesc pentru sprijinul acordat, si am sa revin cu poze dupa ce-l termin.
Bafta
Annotated by betta: Din pacate Ytron intradevar, nu mai "presteaza" pe acest forum dar nu nici "fost membru" nu este decat in masura in care din propria vointa nu mai posteaza. Desi ai fost intrebat cu privire la profunzimea "clivarii" nu ai revenit cu detalii. In fine... bine ca s-a rezolvat si ca urmare acest topic este inchis.
|
 |
|
Nimeni?
|
 |
|
Asa cred ca am sa fac..adica am sa o inlocuiesc...dar nu stiu daca nu pot sa-l stic mai tare.
Daca pun acea fasie o sa tina? sau ma trezesc cu apa in casa ...nu-mi pasa daca se sparge acvariu dar imi fac probleme pentru ce este in acvariu pesti plante...
Totusi nu ma grabesc mai astept niste sfaturi.
Multumesc
|
 |
|
Am scos apa din acvariu.
Mai astept niste pareri poate de la cineva care face acvarii daca este sa-mi spuna si mie...poate nu trebuie neaparat sa dau stiocla jos.
Multumesc
|
 |
|
guleag wrote:alta varianta de raspuns se pare ca astepti..
sincer toti cred ca iti vor spune sa inlocuiesti laterala
efectiv ai o bomba la care ceasul iti e stricat....
Aici cu bomba ai dreptate.,
Dar poate este cineva care face acvarii si are o solutie asta astep :-)
|
 |
|
|
 |
|
Mai astept si alte pareri...ca este destul de greu sa iau o decizie.
Multumesc
|
 |
|
Trebuie neaparat refacut?
As prefera sa nu dezlipesc partea laterala...se poate pune niste silicon ceva?
Multumesc
|
 |
|
betta wrote:Mai toti iti vor spune sa il refaci. Si asa e normal si corect. Faptul ca nu a curs 3 zile nu inseamna ca va tine.
Oricum, nu ai precizat daca este ciobita laterala sau fata (din imagine inteleg ca e vorba de o fata). Deasemenea, n-ai precizat la ce inaltime fata de fund e ciobitura (tot din imagine cred ca e destul de sus ca doar n-ai pus termometrul jos).
Latimea ciobiturii (fulgului) inteleg ca ar fi de vreo 15-18mm. Profunzimea e imposibil de estimat din imagini...
Poti incerca sa-l carpesti daca nu te deranjeaza aspectul. Il golesti pana sub ciobitura, cureti cu grija (degresezi) si lipesti cu silicon o fasie de sticla de minim 5-6 ori inaltimea ciobiturii.
Dar nici eu nu-s expert  si evident ca reparatia o faci pe riscul tau. Insa ai vrut o parere... Bafta!
Ciobitura este la 9cm deasupra fundului acvariului si este pe partea laterala. Mai multe poze cu ciobitura si acvariul am pus in galerie: http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=11419
Multumesc si astept si alte pareri!
|
 |
|
deci in momentul de fata acvariul e plin cu apa si atat ..pestii sunt in alt acvariu...
Alte pareri?
Multumesc
|
 |
|
Dolly wrote:Mai bine dezlipesti perete crapat - cu foarte mare grija - si iti cumperi un geam nou pe care il lipesti cu silicon special pentru acvarii - Bison si parca mai era o marca, dar acum nu-mi vine in minte. Ce grosime are geamul? Sa nu-l umplii pina la reuz, ca s-ar putea sa ai surprize. 
are 6 mm si e plin...dar nupana la maxim...dar fara sa schimb laterala nu se poate???  cat trebuie sa astept dac o schimb pana pot sa pun apa in el?
Multumesc
|
 |
|
Dolly wrote:
ady_cojocar wrote:Multumesc pentru ajutor:
In final am achizitionat urmatoarele:
1 bc acvariu 110 l cu capac Juwel
1 filtru aquael 3
1 incalzitor aquael
1 temporizator mecanic
1 pompa resun
1 ponpa noname
1 dulapior de acvariu
3 bc cioate
substratul aferent acvariului
tub Philips 20W
1bc perdea aer
6bc plante anubia
6 carasi mari ...pe care vreau sa-i dau :-o
1 masa pentru acvariu super arata..
+
inca un acvariu de 70 l cu capac de sticla
filtru aquael2
incalzitor
si ceva accesorii
io zic ca e bun pretul...
Multumesc
Am sa revin cu poze..
Zici ca ai o pompa resun si una no name. La ce iti mai trebuie perdeaua aia de bule, ca zau daca pricep...
PS Scapa repede de carasi - nu ii poti tine intr-un volum asa de mic de apa.
pai nu cred ca am sa fl acea perdea de aer ...am sa "scap" de carasi dar uite ce am patit:
http://www.acvariu.ro/forum/viewtopic.php?t=3016
|
 |
|
Buna ziua
Am luat un acvariu de 110l 80/46/30 cm in timpul transportului s-a ciobit....
Am atasat ceva poze
http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=11419
cu acvariul ciobit(pe colt, langa termometru), nu e mare dar....., tin sa spun ca de 3 zile acest acvariu este plin cu apa si nu a patit nimmic, nu curge nici o picatura de apa...dar daca se crapa?
Ce pot sa fac ca sa fie ok?
ceva lipituri???
Multumesc[/img]
|
 |
|
Dalles wrote:"Chinezul" din fotografie e, de fapt, japonezul Takashi Amano, iar respectivul acvariu e creatia lui.
Atentie mare!!! Takashi Amano e unul dintre cei mai de top acva-designeri ai momentului si e o persoana sacrosanta pentru un acvarist adevarat. Sa faci glume pe seama lui pe un forum de acvaristica e aproape o blasfemie si nici nu stii cand te poti pomeni lapidat sau excomunicat. 
Pare rau dar nu am vrut sa ma eprim asa... nu vreau sa deranjez pe nimeni dar am cautat poza aia cateva ore bune intr-o noapte ca e super super...
Multumesc
|
 |
|