Message |
|
up
|
 |
|
Vand acvariu 100l + capac Juwel +2 filtre aquael3+incalzitor+ 3 buturugi (cumparate)+substrat Sera+plantele din el+Suportul de acvariua+alte accesorii de intretinere
pret 5 mil
ady_cojocar id mess
|
 |
|
Multumesc
|
 |
|
Nu am schimbat apa!
d\mai sunt si in spatele acvariului azi dimineata am vazut si cred ca sunt icre ca sunt tintregi, sa vad ce pesti or sa apara :-)
|
 |
|
Salutare
Rog sa-mi spuneti si mie ce este pe sticla acvariului....
Este un acvariu de 100l in el am 30 neoni 4 xifo, 2 ancistrusi, si 4 coridorasi.
Nu am melci sau cel putin asa cred :-) dar pe sticla acvariului a aparut ceva ce nu stiu ce sunt.
Am pus poze mai multe in galeria mea
Multumesc
|
 |
|
Rezolvat
|
 |
|
Magda wrote:
ady_cojocar wrote:Dar in acel acvariu cum rezista ca stau de mult acolo? asta era intrebarea.
De unde sti ca sunt aceiasi neoni? :-) Poate mai mor din ei si ii "improspateaza" cu unii noi.
Da intradevar m-am gandit si la asta, dar am zis sa mai intreb :-)
|
 |
|
johnny6600 wrote:Rezista neonii la 28 de grade , ca poate le scurtezi viata e problema ta , sunt neonii tai ..
 din aceasta cauza am intrebat ca nu vreau sa le scurtez viata ASTA ESTE CLAR.
Dar in acel acvariu cum rezista ca stau de mult acolo? asta era intrebarea.
|
 |
|
desi am fost azi la PetShop si am vazut in acelasi acvariu discus si neoni ..ce sa mai cred acolo stau si stau de mult ca e acvariu d prezentare.
Daca facem o medie la temperatura apei nu rezista impreuna?
|
 |
|
nutu wrote:Este un pet-shop in piata Doi Baieti (unde se tine duminica piata de animale) si au ceva neoni. 2 lei bucata
desi nu trebuia sa apara la vanzari sorry
multumesc pt sfat
Post mutat de dolly
|
 |
|
Interesat de plante si ceva NEONI
|
 |
|
Interesat de plante si ceva NEONI
|
 |
|
Am transferat din acvariul mic in noul acvariu 2 ancistrusi, 4 coridorasi, vreo 5 xifo, si vreau sa mai pun si vreo 20 de neoni.
Merg combinatiile astea?
Desi tare mult as vrea sa mai pun si vreo 2 beta ca frumosi sunt..
|
 |
|
Salutare
Am un acvariu de 80/46/30, filtru aquael3, un incalzitor Aquael de 100, substrat Sera 5 kg, pietris total substrat ~ 8 cm, ceva plantute anubis, 3 cioate...si cam atat, pus la ciclat.
As vrea sa pun ceva pesti cam dupa 3 saptamani atat ma inteles ca trebuie sa stea la ciclat...ceva 2 discus, vreo 20 neoni, 2 ancistrusi, si vreo 2 beta as vrea.
Ceva ideii sau poate sa refac ceva prin acvariu.....
Se impaca pestii de mai sus intre ei? sunt pre multi?
Multumesc
|
 |
|
ady_cojocar wrote:Salutare
Am un acvariu de 80/46/30, filtru aquael3, un incalzitor Aquael de 100, substrat Sera 5 kg, pietris total substrat ~ 8 cm, ceva plantute anubis, 3 cioate...si cam atat, pus la ciclat.
As vrea sa pun ceva pesti cam dupa 3 saptamani atat ma inteles ca trebuie sa stea la ciclat...ceva 2 discus, vreo 20 neoni, 2 ancistrusi, si vreo 2 beta as vrea.
Multumesc
sorrry din greseala am postat aici...rog un administrator sa mute in coltul incepatorului..multumesc :-)
|
 |
|
Salutare
Multumesc
|
 |
|
Rezolvat.
Rog un administrator sa inchida cest topic.
Multumesc
|
 |
|
Super
Mi-am facut si eu o idee.
Multumesc pentru sprijinul acordat.
|
 |
|
800.000 mii toti 6 carasi.
|
 |
|
Ok
Multumesc frumos.
Rog un adiministrator sa inchida acest topic.
|
 |
|