[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cotro
Forum Index » Profile for cotro » Messages posted by cotro
22 ;)
foarte tare, deabia astept sa-l vad
pune-le o pompa de aer pt oxigenare mai buna
cred ca si-au rupt "antenele" din cauza pietrisului probabil

sa vedem ce zic si "batranii"
da poti lasa primul burete pentru filtrarea mecanica si in celelalte doua sertare poti pune matrix/siporax
scoate planta din cosulet, curata radacinile de burete si planteaz-o in substrat

pompa de aer nu este imperial necesara

schimba la 2-3 zile 10-15% din apa, cu apa "statuta" cel putin 24h pana se cicleaza acvariul si dupa aceea o data pe saptamana este de ajuns

te poti uita o radacina ceva, ce-ti place tie si sa mai iei niste plante si sa le plantezi

pt curatenie te-ar mai putea ajuta vreo 2 melci si 2 cory(rezista cu betta)
Cel mai sigur si pt un somn linistit, dai 200-300 de lei si iti iei altul de la cineva si poti gasi si unul chiar mai mare decât al tau
Pe?tii ii pui peste 2-3 s?pt?mâni, dup? ce se stabilizeaz? acvariul, asta ca sa nu ?i se îmboln?veasca pe?tii sau s?-?i moar? ?i dup? ai alta b?taie de cap(propria experien??).

Studiaz? pe forum sa vezi alte acvarii ?i s? vezi ce pe?ti ?i-ar pl?cea. Specii u?oare sunt guppy, xifo, neoni, zebre, po?i chiar ?i un mascul betta(pe ?sta îl po?i ?ine mai mult cu neoni, sanitari). O s?-?i trebuiasc? ?i vreo 2 sanitari (ex cory) ?i 2-3 melci(ex pomaceea, neritine). La acvariul tau ai putea pune ?i 2-3 scalari, nu mai multi c? ei au nevoie de spa?iu ?i sunt ?i teritoriali.

Informeaz?-te ?i vezi ce ?i-ar pl?cea ?i ce ?i s-ar potrivi, c? sa nu-?i para r?u dup?.
salut, cu iluminatul nu se incepe direct la 10 ore, care e cam mult, incepi treptat de la 5 ore pe zi pana la maxim 7-8 ore, asta daca nu vrei sa-ti apara alge

culoarea rosiatica e de la radacini si nu este daunatoare, ai avut sanse mai mari sa nu-ti mai scoata tanin daca le fierbeai inainte si le tineai cateva zile intr-o galeata cu apa pe care o schimbai in fiecare zi

mazga aia alba va disparea cand acvariul este ciclat

cat timp bazinul este in proces de ciclare schimbi 20% din apa la 2-3 zile

dupa ce se termina ciclarea schimbi 20% din apa saptamanal

nu trebuie sa pui nici o substanta care sa "imbunatateasca" apa, ci doar sa folosesti apa statuta minim 24 de ore inainte sa o pui in acvariu

fertilizant ai putea introduce dupa ce acvariul s-a ciclat si plantele s-au obisnuit in acvariu
salut, scalarii nu prea merg cu beta pentru ca sunt pesti teritoriali ambele specii
s-ar putea sa fie mouth rot si daca se confirma acest diagnostic, il poti trata cu sera baktopur
de ce e asa necesar sumpul? si cu filtrele externe nu-ti faci treaba
genial
crezi ca o sa reziste rotitele alea? eu as fi mers fara rotite, in rest arata bine
koala wrote:Un bazin care ar fi alunecat usor spre "kitsch", dar pe care il salveaza (mai mult decat onorabil) cei 2 pesti haiosi... caraseii sunt foarte frumosi si se vede ca ai grija de ei.
Cred ca trebuie sa ai in vedere un bazin mai mare, deoarece acvariul ala o sa le ramana mic.

multumesc! am deja in gand un acvariu mai mare doar ca deocamdata nu am loc in casa pentru el ) cu prima ocazie o sa profit
interesant, spor la treaba
GreenLifeAquatics wrote:in poza 3 cei 2 carasei arata ca doi mancai

nu doar arata
cosmin_ruz wrote:Mie imi place aranjamentul cu artificialele!

mersi
poza 3

Forum Index » Profile for cotro » Messages posted by cotro
Go to: