Ma numesc Daniel si in urma cu o luna jumate am primit un acvariu de la un prieten de 60L ca nu avea ce face cu el si fix atunci m-am apucat si eu de acvaristica. Pot sa spun ca nepriceput fiind am achizitionat ce nu trebuia, apoi ce aproape trebuia si in final fix ce trebuia. Citesc forumul cu regularitatate si datorita voua am trecut peste foarte multe probleme care le-am intampinat si acum m-am alaturat si eu voua. Dupa cum spun foarte multi acvaristi, este un hobby care nu poate fi refuzat asa ca, o sa dau putine detalii si poze cu acvariul meu si sper sa aflu cat mai multe de la voi deoarece intodeauna se poate si mai mult si mai bine.
Ca specii de pesti am: labeo bicolor, labeo frenatus/albino, silver shark, neoni, Corydoras, scalari, Puntius denisonii.
Despre plante cu rusine si parere de rau nu le cunosc denumirea.
Ca filtrare folosesc Eheim Classic 2213 250+ si intern Emperor F-650 Filter.
Pompa de aer si restul se vad in poza.
Ca incepator tin sa precizez, lucru cu care ma mandresc si anume ca am reusit sa fac fata situatiilor grele fara sa pierd vre-un peste: apa tulbure, gris si inca cateva dar tot de pe forum si cu ajutorul vostru am reusit. Multumesc.
Stiu ca am multi pesti pentru un asemenea acvariu si vreau intr-un viitor cat mai apropiat si rapid sa le ofer conditii mult mai bune pentru ca m-am atasat de ei (mai ales cand le dau sa manance cateodata direct din palma in acvariu mancare congelata, e o senzatie priceless

).
Sper ca este bine, astept si recomandari daca aveti obiectii. Pestii sunt sanatosi fericiti cand i-am luat erau micuti si acum au crescut frumos si eu incantat

.
Bine v-am gasit.