[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Informatie substrat  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
krnk
Junior member

IP:

Salutare, mi-am cumparat azi un acvariu de 160L si am ales JBL Manado, fiind un substrat usor am zis sa completez cu JBL Sansibar river. Este ok combinatia sau daunatoare un vre-un fel?
[Yahoo!]
skija
Senior member
[Avatar]

IP:

Daca o sa ai plante in acvariu se face asa , se pune JBL Aqua Basis (substrat fertil ptr plante) pe fund si peste el se pune JBL Manado (JBL Sansibar) .
stefanp
Moderator

IP:

Sansibarul e nisipos din cate stiu eu, nu?
Problema e ca in timp s-ar putea sa se infiltreze printre bobitele de manado si sa se duca la fund...si n-ai rezolvat mare lucru.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
krnk
Junior member

IP:

sansibarul e de 1mm patrat si a acoperit cam toata suprafata de manado. Si nu m-am gandit cu aqua basis am citit abia dupa ce am achizitionat cele doua ca vroiam un substrat alb. Plantele vad ca s-au infipt bine, pestii cerceteaza deci sper sa fie ok, ma gandeam la combinatia celor doua sa nu fie vre-o problema
[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: