[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: krnk
Forum Index » Profile for krnk » Messages posted by krnk
Salutare, as dori sa cumpar un filtru intern de peste 400l/h silentios (o preferinta ar fi eheim aquaball sau aquael fan 2 plus /3), la un pret rezonabil. Pot oferi si schimburi pentru cine probabil are nevoie de componente pc sau eventual pesti. O seara buna!
Deoarece nu este feedback in categoria donatii, multe multe multumiri colegului M.Mihai pentru plante din partea mea si a lui Daniel1402. Foarte frumoase deja ma abonez
se poate inchide, multumesc
Tot ce se vede, in berceni - emil racovita!

image
Ti-am dat pm, vecine
Multumesc frumos.
Am dat pm.
daca fac bomba cum ziceai tu, poate
multumesc si eu pentru plante le-am pus
si mai am o intreabare, mi se pare de la o vreme ca unii pesti se miscoreaza....why? ca sunt activi si mananca destul!
Filtrul arunca apa in acvariu si e bagat prin plasa aia deci face destul de multe valuri, cu hranirea eu le dau dimineata inainte sa plec la munca niste fulgi si seara le dau bloodworms, nu ii hranesc prea mult ca sunt cam 20 de pesti . Cu testele si eu incerc sa fac rost cat mai repede posibil.
Am scos bule si tot, sa vad cum reusesc si cu ce mi.a recomandat ocean si apoi testele.
Cu prima ocazie cand imi permit o sa cumpar o servieta testlab, biotopol si aquasafe am deja, o sa cumpar si acele bacterii, nu ma intereseaza banii cat timp pestii imi mor.

Asa este acvariul:
image
bazinul e de 100/40/40 cu substrat manado urmat de cel alb, ca vechime de la sfarsitul lui ianuarie,schimburi de apa 1 data in weekend intre 40-60L. Filtrare eheim 2213, temperatura 25-26, ca mancare le dau fulgi dimineata si seara bloodworm, iluminat 7-8 ore! La inceputul saptamanii erau foarte activi si mancau foarte bine...nu stiu ce au...
Ieri mi s-a intamplat sa observ ca un scalar se chinuia sa inoate statea pe lat pe fund si abia de mai misca, am facut testele de apa de la jbl easy test 6in1, iar valorile sunt ok, intr-un final mi-a murit, azi dimineata printre plante vad un al doilea scalar care la fel a inceput sa se comporte, nu inteleg de ce!

image

iar acum ....acesta.

image

Ce ar fi in neregula?
Am cautat pe la mai multe magazine din bucuresti si nu reusesc sa gasesc, asa ca apelez la voi. Daca are cineva de vanzare sau stie unde ar avea sigur, va rog un PM. Multumesc.
Multumesc si eu, apreciez!
ti-am trimis pm!
si eu ma chinui cu niste alge de care nu am habar, poate ne ajuta cineva, parca toate seamana intre ele. Momentan am scazut din timpul de iluminat, am adaugat mai mult flux in bazin si ma voi gandi zilele astea sa cumpar niste algivori! Poate, poate!
Sau poti pune filtrul extern oriunde ai loc si cumperi furtun extra cat sa-ti ajunga la acvariu, eu asa am procedat, am filtrul extern cam la 1 metru si ceva de acvariu distanta, loc se gaseste!

Forum Index » Profile for krnk » Messages posted by krnk
Go to: