[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: remus13
Forum Index » Profile for remus13 » Messages posted by remus13
felicitari
De aseara acest xifo sta numai pe substrat si uneori se mai misca . nu folosesc nici un fel de solutie in acvariu . tin sa mentionez ca am gris la 2 black molly si am crescut temperatura .
mersi de sfat
acvariu este ciclat , material filtrant burete, cred ca anubiasului ii este mai bn in nisip se dezvolta ok )
Stiu ca e cam gol dar cu timpul o sa il umplu )
probabil
astazi am gasit un ancistrus mancat in interior , i.a ramas doar exteriorul intact ( populatie acvariu : 2 molly , 2 corydoras , un ancistrus la fel ca cel mort , un gurami , un scalar , un platy si inca doi pesti la care nu le stiu denumirea ) . multumesc !!!
salut ! cred ca am bba la anubias , cum as putea scapa de aceasta alga ?
salut ! Pot sa pun nisip in acvariu peste substrat , tin sa mentionez ca nisipul este cam fin si nu este cumparat din petshop !
Multumesc !
nu cred ca mai am ce salva din ea
salut ! ce sfaturi imi puteti da in legatura cu pilea cadieri (fittonia) . am primit.o cadou si dupa cateva zile in acvariu i.au cazut toate frunzele
salut eu sunt de la tara si nu stiu daca miar trebui teste de apa din cauza ca eu folosesc apa de la fantana si isi schimba mereu valorile
Va rog sa imi raspundeti urgent >multam
Salut!!Am un acvariu de 54 l plantele sunt nou achizitionate si docamdata nu stiu ce specie sunt
Una creste pe lemn De cand le am cumparat au avut niste perisori mici pe frunze de culoare
neagri si tot de atunci folosesc o solutie pentru o crestere rapida Ferropol24 de la jbl
Pesti blak molly ,sanitari ,platy,scalari, zebre ,gurami in total 14
Stiu ca nu sunt prea multe detali dar sunt incepator .
Multumesc pentru intelegere .
Salut am si eu 2zebre care la un momentdat la una i sa umflat burta si sta nemiscata cateva secunde in colturile acvariului
Apa schimb saptamanal 15? mai am in acvariu guppy gurami platy un scalar sanitari si 2 transparenti
Acvariul este plantat volum 60 l ii hranesc cu fulgi
pai daca pun numai pietrisi de 5mm mai cresc plantele??????
daca pun intr un acvariu pietrisi de 5mm vor mai creste plantele astept raspunsuri
substratul e alc numai din piertrisi sau si cu nisip ?
acuma eu le dau fulgi supervit
si ce mancare e mai buna pentru ei

Forum Index » Profile for remus13 » Messages posted by remus13
Go to: