Message |
|
Dupa ce m.am uitat mai atent am vazut ca mai e desprins si intr.o parte, deci chiar e necesar sa dau latura jos si sa o lipesc , dar nu stiu daca siliconul din comert e atat de rezistent , ce ar trebui sa fac ?
|
 |
|
Acvariu are 54 l , nu am de unde sa iau silicon special pt acvariu , sper sa tina carpeala, nu prea ma pricep eu la lipit fundul si imi teama ca o sa fac mai mult rau decat bine ...
|
 |
|
Salut , sunt Remus si am 17 ani si de mult nu am mai avut acvariul în functiune , ieri cand l-am umplut cu apa nu parea sa aiba vreo problema , dar astazi am observat ca are pierderi de apa între o latura si fund . Ce imi recomandati sa fac ? Eu am zis ca o sa dau cu silicon pe margine si dupa sa vad daca mai are pierderi , e ok asa ? Dar nu stiu ce silicon e mai bun , special pentru acvariu nu am de unde sa iau ... Multumesc anticipat !
|
 |
|
imi pare rau ca nu am conditii pentru inmultire
|
 |
|
Se imperecheaza?
|
 |
|
Salut. Am facut pentru prima oara test de apa . Cum sunt valorile?? Sfaturi? Multumesc!!
|
 |
|
salut . am achizitionat si eu cateva plante , cum ar fi : cabomba aquatica, bacopa monieri, justicius shimperi si inca doua una e un ghemotoc verde  . ce imi puteti spune despre ele . multumesc
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
severum777 wrote:Limnobium laevigatum
da s.ar putea sa fie
|
 |
|
nu prea pare a fi pistia
|
 |
|
nu prea seamana intre ele
|
 |
|
Ce planta este ? Stiu sigur ca este plutitoare . multumesc!
|
 |
|
Schmb : un scalar, un gourami si doua barbus tetrazona cu orice planta easy .Multumesc !!! Doar in Valcea !! Detali pm !
|
 |
|
In primul rand, acele granule fac parte din substrat 100% si in al doilea rand , mancare le dau doar o data pe zi foarte putina + ca am 2 corry care se ocupa de mici resturi si va spun cu regret ca pestele a decedat in cursul noptii . Multumesc pentru sfaturi , o sa tin cont de ele !!!!
|
 |
|
temperatura acum 28* in crestere , acvariul este de 54 l si e ciclat
|
 |
|
nu pot sa pun sare impreuna cu ceilalti pesti ? daca da ce sare ?
|
 |
|
ce as putea sa fac ?
|
 |
|
de scalar si de gourami vreau sa scap , am crescut temperatura apei pt a scapa de gris si din cate am inteles trebuie sa fac si schimb de apa
|
 |
|
2 molly , un gourami, un scalar, 2 barbus tetrazona 2 corry, un ancistrus si un xifo
|
 |
|