[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
bule betta  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
ionutz88-betta
Junior member
[Avatar]

IP:

buna. am doi masculi betta tineri si ii tin in acvarii separate si tot fac bule deasupra apei. ce inseamna asta? ca sunt gata de bagat la imperecheat ?
stefanp
Moderator

IP:

Inseamna ca ei sunt pregatiti pentru imperechere.

Dar daca vrei sa faci treaba asta, sa nu le bagi direct femela in bazin. Trebuie si ea sa fie pregatita. Trebuie tinuta intr-un separeu, sa se obisnuisca cu el si el cu ea.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
ionutz88-betta
Junior member
[Avatar]

IP:

mersi de sfaturi si de informatii . dar mai am inca o intrebare. masculul are corpul alb si inotatoarele rosii , iar femelel sunt rosii. e vreo problema pentru ca am cititi ca e indicat ca perechea sa fie de aceeasi culoare cand se pun la imperecheat.
viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Cred ca depinde ce culori vrei sa scoti ? Oricum, uite aici un aranjament despre cresterea puiutilor de Betta Splendens: http://bettafishstore.com/MY-BETTA-FISH-FARM.html daca vrei sa te inhami la asa ceva.

Acv. 30L, Acv. 10L, Acv. 16L, Reef 30L, Acv. 0.09L; In trecut: Acv. 25L, Acv. 8L
Pt. imbunatatit navigarea pe forum (My Stats, Big Images resize, Timezone fix)
[WWW]
ionutz88-betta
Junior member
[Avatar]

IP:

ms. foarte frumos aranjamentul. cu ce ai hranit puii dupa ce au iesit din icre ?

This message was edited 1 time. Last update was at 10/12/2013 15:51:07

viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Setup-ul acela nu e al meu, am gasit un link pe net cautant despre "betta splendes farm" caci stiu ca e greu sa tii puii, mai ales dupa ce se formeaza masculii si risca sa incep sa se bata si sa-i separi. Insa atunci sunt prea mici ca sa-i poti vinde / da, deci e o problema ...

Acv. 30L, Acv. 10L, Acv. 16L, Reef 30L, Acv. 0.09L; In trecut: Acv. 25L, Acv. 8L
Pt. imbunatatit navigarea pe forum (My Stats, Big Images resize, Timezone fix)
[WWW]
ionutz88-betta
Junior member
[Avatar]

IP:

inteleg. stiu ca e greu cu betta dupa inmultire m-am documentat intre timp oricum iti multumesc ca ai avut timp de mine.iar planul cu inmultitu la betta e pe viitorul indepartat pana ma mai documentez si eu ff bine inainte sa vreau sa-i imperechez. deocamdata ma bucur de splendoarea lor in special a masculilor nu degeaba au denumirea de splendens

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: