[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: gavra22
Forum Index » Profile for gavra22 » Messages posted by gavra22
as vrea sa imi iau cateva plante(56 fire bacopa caroliniana si riccia)de unde as putea sa le iau.ma .si ce substrat sa folosesc,in prezent am ceva de marimea bobului de orez de culoare gri cu mov.din ce mam interesat ar trebui ceva mai mare dar nu stiu de calitate da este bun pentru ce plante vreau sa iau
ma numesc alex sunt din fetesti m-am apucat de acvaristica cam de 6 luni putin invers adica intai am facut acvariul si dupa aceea mam documentat dar spre norocul meu pana acum totul a fost bine.deja as vrea unul mai mare dar cred ca mai astept sa mai acumulez ceva expeienta.am un acvariu de 50l cu 3 neoni,2 sanitari,3 xipho,4 molly si 2 guppy.cred ca sunt cam multi dar nu am cu-i sa d-au din ei.am cerut cateva faturi deja si vreau sa zic ca sunt foarte multumit.nu toata lumea de pe forum are rabdare sa raspunda noua celor incepatori da asta e.multumesc celor care mau sfatit.va salut
de unde as putea sa achizitionez plate si ce substrat sa folosesc.care este mai bun?
apa care o pun in bazin o am in bidoane asa cum zici.am un filtru aqua one din cate am observa in ultima vreme se murdareste cam des.din cauza incalzitorului imi scade apa(are 24 de gade)are ceva daca o completez mereu,as vrea sa pun niste natuale.ce pante sa iau?bazinul arata exact ca cel de la avatar
nu mai tin minte ce fel se numea dar este cat bobul de orez(pietrisul)
pana acum ceva timp le dadeam tetramin fulgi iar acum le dau tetramin granule,am inteles ca este mai bun.de cand le dau granule (cam 1 saptamana)le dadeam dim granule un farf de ligurita si le mai dadeam seara fulgi dar foarte putin
iar apa o schimb cam la 2 saptamani cum mi se pare ca ca este murdara,jumatate sau ultima oara am scoso toata
gavra22 wrote:sal. Am nevoie de un sfat.Am un acvariu de 50l pompa aqua one 2in 1 pompa de aer si doua plante artificiale si alte cateva scoici pe fund si pietris in strat de 1cm.Problema este ca imi mor pesti ultimul acum 2 zile era un pui,in decurs de 3 saptamani mi-au murit 3 pesti toti gupy.Mentionez ca am in jur de 14 pesti,2gupy,3sipho,4moli,2sanitari,3neon.Nu inteleg dc mor.am acvariu de cateva luni si nu am avut probleme pana acum.2 din cei morti i-am gasIT fara coada.va rog datimi un sfat

EU AM CERUT UN SFAT DESPRE PROBLEMA MEA NU LECTI DE GRAMATICA.DESPRE ASTA CREDEAM CA ESTE FORUMUL
sal. am nevoie de un sfat.am un acvariu de 50l pompa aqua one 2in 1 pompa de aer si doua plante artificiale si alte cateva scoici pe fund si pietris in strat de 1cm.problema este ca imi mor pesti ultimul acum 2 zile era un pui,in dec de 3 saptamani miau murit 3 pesti toti gupy.mentionez ca am in jur de 14 pesti,2gupy,3sipho,4moli,2sanitari,3neon.nu inteleg dc mor.am acvariu de cateva luni si nu am avut probleme pana acum.2 din cei morti iam gas fara coada.va rog datimi un sfat
am nevoaie de catava sfaturi!am acvariu de cateva luni si pana acum 3 saptamani(cand mia mutit un peste) nu am avut nici o problema,acum doua saptamani mia mai murit unu si azi dim altul un pui de 2 luni.toati trei gupy.am un acvariu de 45 de litri si 15 pesti

Forum Index » Profile for gavra22 » Messages posted by gavra22
Go to: