[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: gavra22
Forum Index » Profile for gavra22 » Messages posted by gavra22
k.ms mult.pe viitor sper sa scap de acesta care il am si sa trec la ceva mai mare.o idee pt a scapa de melci?
45 de l,o sa pun eleocharias parvula momentan
ms.dar am gasit un site unde are tot felu de denumiri si banuiesc ca nu toate sunt bune
da
cine ma poate ajuta!unde gasesc neon,1w/l stie cineva un site?
am si eu o problema cu melci.am luat niste plante de la cineva si de atunci miau aparut melci.plante nu mai am dar melci nu reusesc sa scap de ei.miam luat un melc(asasin)cica ar fi bun pt asa ceva dar nu se cunoaste nimic.am un acvariu de 50 de l.satuitima sa fac ceva

ma bate gandul in noul acvariu sa pun pietre de rau problema ca nu stiu de unde sa iau.ar fi bune cele care le gasesc pe malu dunari
gavra22 wrote:Salut intentionez sa mi fac un acvaruliu mai mare de 100*300*30.ma inereseaza de unde as putea sa mi iau un capac sau daca e mai bn sa l fac,din ce sal fac.[/quote

1mL,30 cm l si30 cm h.la acvariu vechi mi am facut singur din parchet dar nu am fost foarte multumit de ce a iesit.daca mai pot fate si din altceva datimi o idee.multumesc
Salut intentionez sa mi fac un acvaruliu mai mare de 100*300*30.ma inereseaza de unde as putea sa mi iau un capac sau daca e mai bn sa l fac,din ce sal fac.
am si le folosesc.am schimbat apa cum mi sa sugerat
mi-a sugerat cineva niste albastru de metil
altu mort!ete posibil sa fie vrun peste bonlav(eu asta cred)pot sa mai fac ceva in cazu asta?
cingo171179 wrote:ai plante doar de plastic, sau ai si plante naturale?

1 schimba pietrisu , pune unul normal , aceasi granulatie cu ce ai acum , costa cam 3-5lei/kg. tie iti trb cam 4-5kg
2pune substrat pt plante jbl aqua basis, peste care pui pietrusul, tie iti trb o punga de 2.5kg cost 25lei
3scapa de de gupii si de xipho(nustiu ce o sa faci cu puii de la xipho), pastreaza moli(daca pui plante , vor fi folositori, manaca algele), si neoni
4 lampa de acvariu pt plante neprentioase max 60lei
5 plante nepretentioase la lumina: valisneria, criptocorine,nucus
6 neoni sunt pesti de banc, trb sa fie minim 6
[/qu

ce inseamna pietris normal?
nu am doar guppy.ii am asa de ceva vreme pana mia murit primul
asta e recenta
acum mai am 13 pesti.si apa o schimb odata pe saptamana cam 10-15 litri
am un acvariu de 50 L 30 l 30 h am filtru aqua one incalzitor pompa de aer pietris cat bobu de orez si doua plante pe care leam primit de cateva zile nu stiu cum se numesc si azi am observat ca una din ele are niste pete nu am capac si nici iluminat.sa fie o problema ca il tin in bucatarie?
am o problema destul de mare zic eu.am un acvariu de 50 de l.acum 3 saptamani sa fie mia murit un peste guppy(nu cunosc motivul)si am decis sal inlocuiesc,acum nu stiu daca din cauza celui nou sau alta este cauza dar tot imi mor pesti ultimul azidimineata.astept sfaturile voastre.multam
ms de sfat.am si filtru s incalzitor si pompa de aer,a uitat eu sa mentionez

Forum Index » Profile for gavra22 » Messages posted by gavra22
Go to: