[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salutare  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
gavra22
Junior member
[Avatar]

IP:

ma numesc alex sunt din fetesti m-am apucat de acvaristica cam de 6 luni putin invers adica intai am facut acvariul si dupa aceea mam documentat dar spre norocul meu pana acum totul a fost bine.deja as vrea unul mai mare dar cred ca mai astept sa mai acumulez ceva expeienta.am un acvariu de 50l cu 3 neoni,2 sanitari,3 xipho,4 molly si 2 guppy.cred ca sunt cam multi dar nu am cu-i sa d-au din ei.am cerut cateva faturi deja si vreau sa zic ca sunt foarte multumit.nu toata lumea de pe forum are rabdare sa raspunda noua celor incepatori da asta e.multumesc celor care mau sfatit.va salut
[Yahoo!]
gavra22
Junior member
[Avatar]

IP:

as vrea sa imi iau cateva plante(56 fire bacopa caroliniana si riccia)de unde as putea sa le iau.ma .si ce substrat sa folosesc,in prezent am ceva de marimea bobului de orez de culoare gri cu mov.din ce mam interesat ar trebui ceva mai mare dar nu stiu de calitate da este bun pentru ce plante vreau sa iau
[Yahoo!]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Salutare si bun venit pe forum!

- Te sfatuiesc sa iei un filtru (nu am vazut sa amintesti ceva pe tema asta).
- Pietrisul de marimea "bob de orez" e foarte bun, NU iti trebuie mai mare... daca o sa pui pietris cu granulatie mare, o sa se stranga mizerie in el si ai sa strici apa mai repede.
- Urmareste forumul si o sa vezi ca mereu apar plante la rubrica "Donatii"... cand vezi ceva care iti place, ii dai un PM omului si va intelegeti.

PS: Munca pe forum e voluntara... nimeni nu e obligat sa faca nimic, ajutam CAND si UNDE putem. Bafta!

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
gavra22
Junior member
[Avatar]

IP:

ms de sfat.am si filtru s incalzitor si pompa de aer,a uitat eu sa mentionez
[Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: