[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Sak
Forum Index » Profile for Sak » Messages posted by Sak

Cine mai doreste, cine mai pofteste?
cam suprapopulat acvariul tau...+ 2 scalari intr-un acvariu de 70l??

Daca as fi avut cu ce sa-l transport ti-l luam eu, fara pesti.
haleluia! PM me for details
haideti ma nu vrea nimeni? ii dau moka numa sa scap de ei...n-au loc intr-un acvariu de 80l, fie-va mila de ei!!!
deci, cine mai doreste cine mai pofteste? Hai ca sunt haiosi si crescuti bine
sunt adulti....15 cm-corp ochiometric Cat vrei tu...eu vreau sa scap de ei ca nu au loc in acvariu
bolnav nu e, deci nu stiu. Si nu refuza...am gasit cateva boabe pe fundul cutiei aleia vechi si le-a mancat cu placere...deci, moft
Scalarul meu s-a facut cam mofturos si nu stiu cum sa-l fac sa-si schimbe 'preferintele'. Avea inainte un fel de granule de la Tetra care acum nu-l mai gasesc; In lipsa de el i-am dat:

TetraPrima (granule)
Sera granule
TetraMin Flakes
TetraMin granule

Le inghite si dupa aia le scuipa.... :/
hmmm, asta nu stiam....mersi de info
da..nu sunt probleme cu oxigenul. Oricum, cred ca i-am 'rezolvat'...am mai luat 4 pitici din alta specie si acum se pare ca se simt mai bine in grup aia incearca sa-i aduca mai jos, guppy trag mai sus, sa vedem care convinge pe care
da, dar nu chiar la suprafata literlamente (adica la limita dintre apa si aer, na )
Am 2 masculi si o femela si as vrea sa dau macar 2 din ei...nu sunt interesat de reproducere so pot da si o pereche daca sunteti interesati.

No acum nu stiu daca am postat bine in aceasta sectiune, dar daca am ajuns sa am astfel de probleme, cred ca merit incadrarea asta :d

Asa, care-i treaba:

Am un scalar singuratic care se cam plictiseste cu 3 thoracatum si un ancistrus si m-am gandit sa-i aduc niste parteneri de joaca. Si ce era mai potrivit decat niste pesti mici si ieftini? ati ghicit, guppy Problema e ca de cand i-am adus nu vor sa stea decat la suprafata.

N-au probleme cu mancarea, sunt zglobii, numa ca nu vor sa inoate mai jos si pace. N-am idee ce sa le fac

PS: Acvariul e 'old' , ciclat, no problems here.

PS2: Cine vrea sa-i dau niste thoracatum? am 2 masculi si o femela si m-am plictisit de ei....fac multa mizerie si strica aranjamentul
mda...se pare ca-s de la melci
Mentiune pentru a nu apare neclaritati: chisturile au 5 cm lungime, nu ouale Ouale sunt neregulate (exact ca un stiulete de porumb arata tot chistul), usor de spart (au o foita de calciu ca si ouale pasarilor mai mici) si de circa 3-4 mm fiecare
Am o mare intrebare: Cum depun ouale melcii aceia galbeni (pomaceea?) ? Daca intrebarea vi se pare stupida aflati ca am gasit pe peretii capacului, in interior, in spatele reflectorului, 3 "conglomerate" de oua (chisturi) de circa 5 cm lungime....foarte ciudate. Nici nu m-am gandit ca ar proveni de la melci, dar in incercarea de a gasi specia care le-a depus acolo, intreb si aici pentru ca, poate, cineva a mai vazut asa ceva / se pricepe si sa nu uitam ca "mama" nu poate fi departe

Arata aproape ca un stiulete de porumb, din acela de floricele....mai ceva ca intr-un film SF
Stiu...mai ales ca eu deja ma obisnuiesm cu multe plante si pretentii de olandez....dar...n-aveam cum altfel...in ultima vreme toate plantele ajungeau la suprafata si ocupau 1/4 din volum...ca sa nu mai zic de blocarea luminii ...asa ca le-am rarit, lasand doar cele "nobile",pe care le-am fixat cu pietre de rau...acum arata bine acvariu once again si sper ca pana se vor face adulti "buldozerele" nu o sa ma ai probleme.
Ramane de vazut daca aceasta pierdere de plante nu va afecta drastic ecosistemul....eu sper sa nu.
Da totusi...l-am intrebat pe nenea de la magazin...care a zis ca nu se fac muuult mai mari.... smilie of...o sa raresc plantele then....desi...asta va reduce considerabil consumul de NO2 din acvariu....
aoleo....pai eu ce ma fac ...nu stiam ca se fac asa de mari lolz....nici n-ar avea loc in acvariu ca mai am 2 ancistrusi si 2 scalari...Damn...si nici n-am cui sa-i dau
let me get this straight....CAT DE MARI SE FAC??? :-)
Aia sunt domle'!!! Or fi ei inteligenti, da toate plantele mele sunt la suprafata acum :x Ma duc si mai cumpar 2 pungi de pietris...si ingrop plantele alea chit ca abia o sa mai traiasca...sa vad dk le mai dezradacineaza acum :x

Forum Index » Profile for Sak » Messages posted by Sak
Go to: