sperantza si totodata rugamintea mea era de a primi niste RASPUNSURI (nu sfaturi, sugestii) coerente, ma refer aici (pt cei care nu inteleg denumirile termenilor) ca imi doream raspunsuri la obiect. Dupa cum CLAR se vede mai sus nu am adus de loc referire asupra lipsei de spatiu (de altfel nu am intrebat nici cum sa reusesc sa imi conving sotia sa renuntze la piesa de mobilier mostenita de la raposata ei bunica pentru a crea spatiul necesar amplasarii unui acvariu. nu mare mi`ar fi mirarea sa se trezeasca careva sa aduca in discutie acest subiect) sau alte probleme existentiale.
In continuare ramane valabila rugamintea mea de a primi un raspuns referitor la cei doi corali, si mi`as dori daca este posibil ca acest raspuns sa provina din partea unor oameni intelepti si cu experientza [ Lucian, Dolly, Marele Alb, Razvan care vad ca au intradevar ceva de spus in acest domeniu, iar sfaturile lor sunt demne de luat in seama. nu intelegeti ca vreau sa ii jignesc pe altii pentru care am totusi un deosebit respect (ma refer aici la un asa numit incepator cum ar fi cazul lui CARDINAL, si nu numai.) ]