[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Blue14
Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
L-am pus la vanzare, o exceptie o sa fie aditia unor noi corali pe care mii doneaza 2smokes peste 2 saptamani, dar atunci nu mai schimb nimic in acvariu, nu mai zgarm!
"Ma jur"!
Antifosfatul tot o sa il adaug pentru ca e necesar, in rest doar schimburi de apa si autocompletare!
Nu fac asa ceva!, nu mai fac nimic!
Nu imi mai bag mainile prin el decat cand hranesc sun coralul!
CristiC wrote:Dayane,tu printeaza imaginea asta,in mai multe exemplare si lipeste-o peste tot prin casa ca sa ti se intipareasca bine in minte,ca altfel cine stie ce-ti iese...din nou.

E simplu la mine, am cate o iesire pwm pe placuta corespunzatoare unui ldd, eu conectez ce am nevoie si pun jumperi (momentan sunt scosi, se folosesc doar cu semnal pwm.).
Super!, de abea astept si eu unul, credeam ca e mai complicat de conectat!
Nu maine!
CristiC wrote:
Blue14 wrote:Bine, il las in pace.

Pana cand?

O luna jumate doua, mai are maxim 3 luni de viata, dupa creste.
Bine, il las in pace.
La sfatul unui coleg de pe alt forum mi-as face kalckwasser, metoda cu var, ce parere aveti, sa incerc asa ceva?
Sanatate!, ma miram, drena la hernie de disc.
Nu ziceai ca e operatie de hernie de disc?
Am nevoie de un peste sa scap de aiptasii, de lampa nu aveam neaparata nevoie dar na, am schimbat-o.
dan.pavelescu wrote:
Blue14 wrote:da am zis si eu asa...

Da-mi si mie 6400 de euro, nerambursabili.
(am zis si eu asa..)

Iti dau 6400 bani!!!
Mai bine zis mi se pare prea mic, de greu nu prea e greu, da am zis si eu asa...
Red sea aiptasia x e o porcarie, m-a tinut o saptamana si acum au ineput aiptasiile sa reapara, aproape la dimensiunea la care erau, ba mai mult acum am mai multe decat aveam, vorbesc cu domnul Petty sa imi iau Tomentosus ca inafara de pestele asta nu mai exista decat varianta restartului (mi-e frica sa nu pierd corali).
De azi incep sa ma rog de parinti sa ma lase sa fac mai repede upgrade-ul ca e deja foarte greu cu asta mic (po4, aiptsii, multe alte inconveniente....)
Asteptam poze....
Super!!!
Superb!!!!
Urmeaza sa bag antiphos seachem, cat mai repede, pun diseara niste poze cu aparatul foto unde o sa vedeti ca apa e crystal acum.
Tableta imi si albastreste pozele!
Nu stiu de ce dar pozele sunt facute normal, cand le uploadez intra culcate!
Amum arata bine apa, pozele sunt facute cu tableta si dupa ce am scormonit sa reamenajez, singura problema e posibil sa fie lipsa skimmerului, am sump, sps-ii cresc si sunt bine colorati, problema cu care ma confrunt este prezenta po4, oricum fac upgrade cat mai curand.
Nu stau rau!!!

Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Go to: