Message |
|
Ce apa ai folosit ? Pune apa din acvariu aici e echilibrata si bazinul ciclat
|
 |
|
Ciclarea dureaza 4 saptamani, dar daca se pun pestii mai repede se pot tine in viata cu schimburi partiale zilnice de apa 30-50% asta in functie si de incarcatura biologica
|
 |
|
120x70x65
|
 |
|
Blue sincron:

|
 |
|
|
 |
|
Foloseste apa oxigenata e mai sigura in sensul ca nu are urmari neplacute dupa ce introduci cioata inapoi in bazin
|
 |
|
CatalinBarbu wrote:Cred ca orice vanzator de pesti face asta...si in plus ei vin deja carantinizati si de afara.
Din pacate nu prea, mai multi sunt cei care nu o fac decat cei care fac carantina la pesti, din experienta mea in perioada 2005-2012 cand mai mergeam dupa pesti si acareturi acvaristice in Ungaria ,comertul acvaristic la alt nivel si preturile mult mai bune, din cei cativa comercianti si importatori unul singur cel din Debrecen(cu magazinul pe Piac utca) facea carantina la modul ca anunta pe site ca i-a sosit marfa(si ce anume) si tot acolo spunea cat va dura carantina si cand va fi disponibila la vanzare(~o luna) restul toti o dau cum soseste daca se poate cat de repede. Cei din Budapesta a doua zi o vindeau deja, iar la dealeri nu e o carantina acolo se tin in viata atat
|
 |
|
Faye wrote: din cate stiam foarte rar se intampla sa se inmulteasca in captivitate
La noi in oras este cineva care ii reproduce
|
 |
|
+1

|
 |
|
Incercare

|
 |
|
Depinde de ce mai ai in acvariu(pesti), de calitatea apei , temperatura. Dac astea sunt in regula ii lasi in pace si in timp invata sa aiba grija de ele. Din cum arata in poza par albite(sau e din cauza luminii) daca s-au albit atunci sunt duse .Vezi sa ai temperatura peste 27 de grade 28-30, sa nu fie alti pesti care sa-i streseze pe parinti sau sa le manance noaptea(poti lasa o mica lumina de veghe asa le supravegheaza si noaptea), mai poate fi o cauza din care sa nu eclozeze : parinti tineri -mascul neexperimentat care sa nu fecundeze cum trebuie icrele, dar daca le asiguri conditiile necesare-rabdare si vor invata-spor
|
 |
|
Foarte frumosi protagonistii-toti, se pare ca albinosul nu pare interesant pentru pisic tot la celalalt merge
|
 |
|
Ca dimensiune 25-26 cm pe verticala cei mari dar am si de 19, poza de ansamblu nu am una buna (sunt varza la pozat) si acum mai am doar telefonul dar incerc mai pe seara
|
 |
|
Cu nuante albastrii :

|
 |
|
Temperatura minima pentru el trebuie sa fie 25 de grade(suporta bine si valori peste 30) deci da temperatura mica e de vina si s-ar putea sa-l pui in cap daca il mai tii asa
|
 |
|
O fi fost precoce saracul
|
 |
|
Frumoase radacini Anca, cea cu ramurele marunte te va in curca la curatenie-eu as mai rari din ele, din toate combinatiile parca cea din prima poza imi pare mai atractiva,as fi lasat bratul acela lung asa cum era iar la maruntele as ma fi rarit, oricum cred ca va arata bine dar sa le lasi pe mijloc/fata un spatiu mai are de inot ca sa nu dea senzatia de aglomerare,spor
|
 |
|
ocelaris47 wrote: broasca aia amazoniana care contine tetraodotoxina dar cand e tinuta in captivitate nu mai produce toxina.
Broastele zise "sageata"-dart frogs- familia Dendrobatidae nu produc tetraotodoxina ci o acumuleaza in organism din hrana lor: furnici,acarieni si termite, acesta e motivul pentru care in captivitate nebeneficiind de hrana specifica pierd,cele salbatice, sau nu au deloc,cele nascute in captivitate, toxina respectiva
|
 |
|
10+ postarea de mai sus
|
 |
|
Asta e gibbiceps
|
 |
|