[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Shubi
Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Sigur ca da dar sper ca nu-i tarziu Luni, am aparatul la curatat
Ma bucur ca iti place lucrarea si pare rau la mine ca nu m-am gandit sa le impachetez individual.
N-am curatat deloc suprafetele de WD cu gandul ca vor fi protejate la transport.
Maine dimineata ajunge materialul si pentru celelalte componente, tot ce-i posibil ca pana Sambata sa ai tot.
Multumesc pentru ajutorul legat de surse.
Spor la infiletat si lipit sa ai !

LE. Puteam sa-ti fac si sfrenarea dar las ca-i mai bune asa, sa simti si tu ca-i DIY
Nu-i bai, pot ajunge si mai tarziu, numai bine pana atunci construim restul smecheriilor
Inseamna ca-i mai usoara decat daca era plina
O fi din folie
Aluminiul se da la kilogram
Multumiri si din partea mea !
Sunteti super tari fratilor voi astia cu DIY, in curand va voi prezenta si eu proiectul meu facut in colaborare cu voi, in ordinea intrarii:
Luc7777 prima achizitie de leduri, Lucian proiectare si parte electrica, Kiru completare leduri+lupe+ca ma tine-n priza rau cu DIY-urile lui , Koala, n-a facut nimic fizic dar ma sustine moral, cel mai important aspect .
Ma bucur nespus sa ma regasesc printre voi !

Hopaaaaa.......toti sunteti in juriu, am pile
Gabriel.....nu te-am uitat, sa sti
Recomand infiletare cu masina de gaurit
Kirule, nu-ti mai bate capu` cu ace de gamalie d-astea, trimite-mi o schita si ti le fac pe CNC-u, scriu pe ele "KiruAquaristik" si gata
Dar in loc de mufe...sa folositi banda izolatoare v-ati gandit ?
Eu am deja cateva sugestii
Ti le povestesc mai pe seara in privat, nu ne spalam rufele-n public
Era si asta o varianta dar pretul e pe masura.....si pentru aceleasi beneficii nu merita sa platesti de 4-5 ori pretul, parerea mea.....
N-ai auzit c-a fugit Radu saracu` acasa
In sfarsit am aflat si eu care a fost participarea ta la bazinul asta.
Luc777 ti-a facut sticla, Kiru ti-a facut fasolea si altele, Radu electrica, etc....sa ma ierte cei pe care i-am uitat
Tu....
Koala wrote:am adunat aseara tot felul de muci din apa...

@maddoxcbr , o veste trista pentru tine, ai ramas cu unul
Eu zic sa-i deschidem toti cate unul.....
Da, omul asta stie sa dea click cu mausu' ori nu ca la cat va oferiti toti....ori va pica ceva....ia s-auzim
Ai omis sa arunci artificialele....in rest bine ai venit !
Vedeam eu ceva din Timisoara, credeam ca-i Efel-u' desi stiam ca-i in partea cealata.
Luciane, trage draperia ca vreau sa dorm !
Faina lucratura, simpla si practica.
Lumina la ochi asa cum e ca-s nerabdator ?
Na vezi Kirule cum o da la intors acu` ?
Cica el e geniu, nu Radu care fuge saracu sa modifice inovatia ursuletului.
Si te-a si mintit, era la Ricardo....acu` a fugit acasa, probabil de foame si sete

LE. Cand apare domnu` Radu rog o persoana cu putere sa stearga trancaneala asa a mea, pacat de topic, multumesc !

Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Go to: