[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Dragos Matei
Forum Index » Profile for Dragos Matei » Messages posted by Dragos Matei
sebacka wrote:Caridina cantonensis, un pic mai greu de intretinut decat Neocaridinele, dar nici pe departe imposibil. Se imparte in 3 grupe mari: tiger, bee si taiwan (incrucisarea dintre primele doua).
Cei mai cunoscuti sunt red si black crystal, acestia impartindu-se in grade: C, B, A, A+, S, SS(hinomaru), SSS(mosura), super red, super black. Prefera un ph intre 6.5-7.3, o duritate 3-4 grade, temperatura intre 20-24.
Eu am inceput cu A-S, apoi prin selectii am obtinut si SS,SSS.

Am retineri sa te intreb, dar daca tot e asa lunga dicutia asta ... Cum "reglezi" parametrii apei pentru fiecare tip de crevete ?
Intrebare: ce sa le dau de mancare ca sa-i scot din ascunzisuri, ceva irezistibil.
da, probabilitatea e mare ca sa fie rcs.
i-am primit de la un coleg de forum, crevetii erau impreuna cu celelalte animale, au venit din acelasi bazin, pe langa exemplarele transparente ca cel din filmare era si un crevete rosu rcs mai maricel ...
sunt foarte mici, crevetele are 5-6 mm iar carabusii sub 1 mm
salut!

primul video este despre un crevetel, oare este red cherry shrimp ?

in al doilea clip sunt niste ganganii dubioase, daca stie cineva ce sunt il invit sa ne lamureasca :-)

Edited by Lucian: ti-am editat eu link-ul (la Youtube http:// in loc de https:// si mai trebuie sa nu fie "disable html..."

multam Lucian pentru edit ;-)
am primit cado' niste rcs mici (multam Radu) si-s tare decolororati , de aia te-am intrebat , merci de raspuns
lup cosmin wrote:Creve?i red cherry ...

image

salut!
ambii sunt rcs ?
schimb Siamese Algae Eater (SAE) matur, cu pesti foarte mici gen Rasbora, sau creveti.
sebacka wrote:
sebacka wrote:Toti cei din poza sunt neocaridine,

O mica rectificare, de Caridine era vorba in poza aceea...ma gandeam departe

salut !
poate ai scris pe undeva, sau nu, care sunt diferentele intre Neocaridine si Caridine ?
si o alta intrebare: in general puii sunt colorati ca adultii, sau se coloreaza pe masura ce cresc ? la rcs ma refer ...
vand sau schimb trei pungi a cate 180 de grame de granule Ammonia Remover Fluval
salut

unde ai crescut asa ceva ?
schimb Siamese Algae Eater (SAE) matur, cu pesti foarte mici gen Rasbora, sau creveti.
vand sau schimb doua pungi a cate 180 de grame de granule Ammonia Remover Fluval
deci nu doneaza nimeni trei patru picaturi de ... reactiv, ai ?
[...] Buy lots of cheap, fast growing stem plants and just stick them into your tank. Try to ensure that atleast 50% of your starting plants are the fast growing type [...]

cam asta e ideea, restul o sa vina natural de la sine ...
salut!

ai masurat ph-ul inainte sa bagi animalutele ?
merci de raspuns!

sunt foarte frumoase jucarelele :-)
sebacka wrote:Mosura si un A

salut Seba !

cam la ce perioada scoti conurile "vechi" si bagi unele "noi" ?
oare de cate ori am voie sa dau "up" la topicul asta ?!
nu vrea nimeni un sae
halitor de algae
?

Forum Index » Profile for Dragos Matei » Messages posted by Dragos Matei
Go to: