Message |
|
da, nu am inteles din prima, nu prea nici din a doua :-)) clar este ca fara testare nu se poate, asa ca o sa incep sa fac teste ...
merci pentru raspunsuri ;-)
|
 |
|
alma347 wrote:nu se corcesc intre ei ? vad ca ai culori diferite (nu le stiu denumirile)
pe care din ei ii putem tine intr-un acvariu comun fara a se corci.
uite un tabel referotor la corcituri ;-)
http://www.planetinverts.com/Will%20These%20Shrimp%20Interbreed.html
|
 |
|
da, cam naspa, si ca rezultanta: cum il faci asa-l ai :-)
de exemplu cum am pus eu pamant de flori (turba) sub nisipul din paludariu, acolo trebuie ca am un ph scazut, o sa trebuiasca sa fac niste teste inainte sa pun vietuitoare ...
|
 |
|
pai asta zic, am deschis linkul ... co2-ph ... ba chiar am completat cum scrie in link ... relatie co2 ph ... am descoperit imagini cu un test permanent pentru co2 pe care se intampla sa il am deja si pe care inteleg ca pot sa-l folosesc pentru a monitoriza ph-ul in functie de cat co2 bag in apa, dar dupa ce o sa aflu ce valoare a ph-ului am in acvariu ...
eu ma refeream la o "schema" la modul: bag o bula de co2, scade ph-ul cu juma de unitate. Dar cum sunt multe elemente in acvariu care influenteaza celelalte elemente  nu prea vad o exactitate a relatiei ...
|
 |
|
aceasta este o impunsatura pentru a cauta pe "motorul de cautare" ? :-)
|
 |
|
exista o schema, ceva, care sa ilustreze scaderea ph-ului in functie de aditia de co2 ?
|
 |
|
schimb Siamese Algae Eater (SAE) matur, cu pesti foarte mici gen Rasbora, sau creveti.
|
 |
|
tare instalatia!
In butelcuta traditionala ai fertilizant, a ?
|
 |
|
schimb Siamese Algae Eater (SAE) matur, cu orice alt "sanitar" mai micut, sau cu alti pesti foarte foarte mici gen familia Rasbora, ori creveti.
|
 |
|
da, si dupa ce fac o testare caut sa-l vand ?
nu o sa-mi trebuiasca de mai multe ori pentru ca nu am de gand sa "reglez" ph-ul in fiecare luna, doar sunt curios ce ph am in paludariu inainte sa bag vietuitoare pentru ca nu vreau sa le sacrific ...
|
 |
|
salut !
intreb si eu, ma poate ajuta cineva cu o testare a ph-ului ?
sau , ce fel de test sa folosesc ?
|
 |
|
CALINDAN wrote:Ma intereseaz? daca este pretentioasa la lumina.
Eu am cam 0.35w/l si daca nu-i merge bine in condi?iile astea nu are rost sa o iau.
Am CO2 de la bomba si folosesc Easy Carbo si Ferro.
incerci si vezi ce iese, da-mi un mesaj luni sa stabilim cum ne intalnim, ok ?
|
 |
|
.
|
 |
|
|
 |
|
salut!
vad cumva in dreapta niste melci de substrat ?
|
 |
|
donatie
|
 |
|
salut
schimb piatra/pietre cu riccia prinsa pe ea/ele, cu orice, animal sau planta. Ca idee ma intereseaza creveti, scoici, raci, melci de substrat, plante cat mai pitice, etc.
|
 |
|
salut!
incerc o intrebare teoretica , substrat nisip finut , sub nisip pamant de flori de la florarie cred ca turba , diferite plante , vorbesc de paludarium-ul meu http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20/25766.page , oare ce ph are / este in apa ?
|
 |
|
 in spirit de gluma
acesti asasini aka melci, nu au fost vazuti niciodata, doar sunt asasini profesionisti :-)
nu se stie daca nasc pui sau ies din ou :-)
|
 |
|
ce'nseamna "maricei" ?
|
 |
|