[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: radu_dragan
Forum Index » Profile for radu_dragan » Messages posted by radu_dragan
9,8,2,3,6,10,4,7,12,1,5,11 cam ceva de genul asta vad eu clasamentul
Ps-nu ma pricep la asa ceva,am facut acest clasament doar cum vad eu locurile fara sa tin cont ce plante,litrii acvariilor,dificultate,etc
Pe cati ne-a ajutat kirucd ,siguar are podul plin de multumiri
Severus,multumesc dar eu nu am plante si vreau 2 tuburi sa redea rosu si albatru deaorece am cei 2 FH,SRD si thai silk
am masurat tubul cu ruleta
Am intrebat pe privat pe cineva de pe alt forum si raspunsul lui este:

Salut,
La Marbo nu vei gasi nici un tub de neon compatibil cu acvariile Juwel. Acvariile Juwel au dimensiuni atipice de tuburi, tocmai ca sa nu poti pune neoane din comert.
Claudiu
Salut
Am un Juwel de 400 l cu 2 neaone de 36 w,unul dintre neaone nu se mai aprinde(prea batran),iar celalalt are cam aceeasi etate cu cel ars,deci in scurt timp trebuiesc inlocuite(acum functioneaza doar 1 neon)
Nu prea am parale sa cumpar rachete de neaone si atunci ma tot uit pe net la Marbo Trade Srl dar nu sunt electrician si nici la "scurt" nu ma pricep
Vreau sa cumpar 2 neaone,unul sa predomine rosul iar celalalt albastru,ceva sfaturi?
Ce am citit pe neaonele batrane,sunt de 36w,T?(dalea mai groase),lungi 120cm(atat arata ruleta)
In Cufar erau doar cele 2,altele nu mai am
Nu ma uita cu melcisorii
Poate mergem in HB sa mai cumperi 5 kg de nisip fin
Cu prima priza te-am ajutat sa o setezi,pe asta din poza nu am reusit sa o setez, daia ti-am dat-o
Daca vrei sa te calmezi,nici tigara,cafeaua,aer liber,iarba verde nu te relaxeaza precum un concert FUEGO
Pai nu ai mai luat nisip de la Balamuc?
Priza este oarecum simpla,daca tot ai reusit sa-i dai de cap cum pui lumina sa functioneze,dai butonul de pe margine in celalat sens
Kazaku,sa nu spui ceva urat de mine sau de pestisorii mei ca nu mai vezi nimic din Cufar
Am votat si eu ,am crezut ca sunt doar 3 ale Romanilor si am votat cum am crezut de cuvinta(cu un mic + pt RO)
16 pesti din care 3 asistenti(mananca cacatul la pesti) si unu care suge pe sticla curata acvariu pe dinauntru

Tu ai poza cu anuntul
O suge mai discret mai ziceai de mine cu penajul
Hai totusi sa recunosc si ma dau in fapt
Sotia mi-a interzis cu pesti pleco,a vazut ce face pe sticla,cu gura lui si a zis ca ea nu are nevoie de pervesi in casa,cica ca-mi vin mie nu stiu ce idei,ca ma uit prea mult la ei,etc
Man,acel pleco nu face treaba cum vreau eu,este cam lenes
Doar sa gasesc cheia de la debara sa o incui cateva zile pe nevasta-mea inauntru sa nu vada ce am de gand.

Apropo, am citit eu gresit sau ai pus trei externe la acvariul cu aia doi FH?
Da,asa am fost sfatuit plus ca pt Brain mai bag 1 la nevoie
Salut Alex
Simplu ca Buna ziua,iei un acvariu 4-500l,bagi toate 4 filtrele,lasi doar FH si gata,ai terminat balciul

PS- ma termina mereu prezentariile tale sau prezentarile acvariilor(ai un mod comic-placut)
Eu dorm in camera cu acvariul si pleco are activitate in general seara si eu sunt foarte sensibil la zgomote
Au trecut 5 zile de la schimbul de apa,pana acum mirosul revenea(2 zile)
Am fost sfatuit sa maresc filtrarea,am luat inca un extern(acum sunt 3),siporax,etc si acum nu mai miroase
Am ramas doar cu algele,sa vedem cum scap si de ele

Forum Index » Profile for radu_dragan » Messages posted by radu_dragan
Go to: