[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: elis
Forum Index » Profile for elis » Messages posted by elis
Lucian , am dat telefon sa imi cumpar si eu cartus bioceramic multi medii de filtrare si tipa de la telefon m-a intrebat ce cleme imi trebuiesc ,ce marime (au trei tipuri de cleme, de marimi diferite) pt a prinde cartusul ?
Te rog sa imi pui si mie o poza daca poti cum vine montat acest cartus peste filtrul apa trio sau daca se poate monta in alt mod !
Nu au inca pe stoc filtrul apa trio ....cica aduc saptamana viitoare si de aceea te intreb aceste lucruri......Multumesc !
Mentionez ca il montez pt apa potabila
iti raman doar reglajele de facut !
poate se razgandeste .......
daca ai fi citit macar un pic despre acvariile colegilor care ti-au scris ......
Poate ii facem rost de un poster cu un acvariu si a scapat de schimburi de apa, pietre ....
Cred ca isi doreste un acvariu doar pt fite ...pt ca este la moda !
O poza ,doua ar ajuta sa vedem axul acela.........am si eu unul la fel in acvariu si il desfac imediat sa vad daca pui ceva poze
Asa este corect !
Si inca ceva....rabdare
Nu va jucati cu asa ceva ... Obligatoriu verificare si apoi daca corespunde....iti fac si incarcare.
Exemplare frumoase de pesti !
cred ca totusi este aulonocara chilumba
-aulonocara chilumba sau in cel mai rau caz............ pt ca nu se vede bine culoarea din poza......... aulonocara hansbaenschi
Anca,Smileyface ! Sunt acei itungi .....mi-am luat si eu 2 buc azi ,o sa va pun poze si este exact ca acesta la culoare .........de ,daca nu am avut am crezut ca este msuli
Eu zic : africani,africani,africani !!!
Da,si mie mi se pare cam aglomerat ,eventual renunta la cea cu crengute multe pt ca ocupa mult spatiu.......
Da ,acei msuli
Vad ca lampa are doar 2 neoane ,unul mic si unul mai mare
Super !
Multumesc mult, domnilor !

Forum Index » Profile for elis » Messages posted by elis
Go to: