Buna din nou. Datorita faptului ca a trebuit sa plec iarasi la munca inapoi in Constanta,a ramas ca sotia mea sa ia acei raculeti de ponoare dupa perioada de depunere,mai spre vara,cand o sa fiu si eu mai liber ca sa o pot ajuta. intre timp s-a ciclat si acvariul mare de 330(apa din putul lu soacra.mea e destul de ciclata

) ) iar dupa un timp de asteptare de 2-3saptamani,sotia a pus procambarusul cel mare in acvariul mare sa vedem cum se comporta,iar astazi imi trimise poza cea pe care o vedeti....urmeaza sa adaug si cei 3 kuhli cu ceilalti pestisori in acvariul mare,sperand din suflet sa nu mai ajunga niciun kuhli sau vreo alta vietate in clestii racului meu feroce dar care este deja prieten si cu copilasul si sotia,venind ca un milog la geam de fiecare data la geam cand ii vede,cersind ceva mancarica

pt cei care nu stiti deja,o cheama Racutica

)
in alta ordine de idei,ducandu-ma la mare,nu am putut ieri sa nu observ zeci de nevertebrate cu casute in spate,umbland pe fundul marii fff aproape de mal,la o adancime de nici 30cm..

enjoy hehe
Ahhh si era sa uit,astazi pe fundul apei mi se paru ca vad si un clestisor mai mare,iar cand bagai mana sa il iau,ma apuca de deget un crabulet aproape cat un pumn de maricel,si tipai ca o fetita neasteptandu.ma la o stransoare asa puternica si un crabulet asa mare

)))) rasera cativa de mine,dar eu eram fascinat de viata din apa asa ca.....cinste noua

)