[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: pc.ciprian
Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
Salut stefan, bine ai venit printre noi
costi08 wrote:ciprian, spune-mi si mie te rog mai exact unde de pe malul marii,pentru ca eu am cautat si nu am gasit asa ceva ,am ajuns pana la vama veche si tot degeaba. ma intereseaza si pe mine in noul setup,este exact ce i-mi trebuie.

cam departe cand ele sunt exact in constanta mai exact in spate la universitatea spiru (universitatea veche de pe unirii) cobori pe plaja, si sunt multi bolovani spre mamaia cum ar veni, dar vezi ca ei sunt mari, se sparg greu si sunt bagati in pamant si cu alte pietre peste. Deci ai ceva de lucru . Ti-am atasat un map ca sa iti faci o idee unde vine (sper ca iti dai seama )
costi08 wrote:multam mult dau o daca nu pana glumesc bineinteles,pana la urma tot la ajungem

Macar sa reusesti tu sa spargi ce vrei
buaaaah voi sunteti nasHparii? in loc sa va rugati sa imi mearga bine sa va dau si voO ....pfffuaaai frate ....si nu mai sunt incepator, am facut un an :-> am scos mamaliga din geam "Joined: 24/10/2008"
Vreau sa imi modific lampa ca consider (da stiu e cacofonie) ca lumina e prea sus, si nu cade cum tre` pe plante , si daca am intensitate mai puternica , sa te tii explozie de ....alge?
Porcu wrote:I hate you .

i know d`asta am si postat

update : un schimb masiv aseara de apa (cca 100L ) acum, gh 9 , si voi continua sa pun apa de osmoza in ideea ca: VREAU covor de UTRICULARIAAAAA!!!!!!!! (sau de erio sa moara porcu de ciuda )
Radu.U wrote:vezi sa nu devina invaziva

Da Doaaaamneeeeeeeee
Din categoria "Sa moara dusmaniiii meiii ......de ciuda " prezentam :
image image image

Am lipsit o saptamana de acasa, cand m-am intors, utricularia are tenta de a o lua din loc. macranda arata ciudat rau, echinodorusu care ziceam eu ca e tenellus a crescut foarte mult ....geamurile maro/verzui chestii d`astea marunte. ah si datorita dozei de 10ml easy carbo /zi s`au dus algele de pe pietre si tot datorita lui banuiesc ca au crapat anatome helena , mai era doar unu in viata restu dead.

a se observa alga cu care ma lupt si imi papa frunzele de la baza

Cu respect
Ciprian
mersi frumos. si eu imi caut o alta lampa pt bazinul meu , sau sa imi fac alta
monky ce lumina ai? lampa ma refer
1, este primul substrat care l`am folosit si mi se pare o mare balarie, care mai e si scumpa
2. Poti pune cate vrei tu atata timp cat ai un raport lumina/plante/fertilizare/ cat de cat ok
@brown banuiesc ca se refera la aranjamentul pietrelor/lemnelor/ ceva de genu
1. da
2. dupa cateva zile de la startul noului setup, sa isi revina unpic plantele, sau chiar din prima zi dar cu mai putin decat normal
3. chiar si din prima zi

Banuiesc ca te referi la ciclarea fara pesti nu?
daca vrei sa dai hrana vie , da, sunt compatibili si eu imi doresc acesti pesti dar nu ii pot avea tocmai pt ca nu vreau sa renunt la creveti
frumos ar fi fost sa treci si pe la introducere sa ne spui 2-3 vorbe despre tine pt ca nu suntem un siote de BIZ, doar de anunturi publicitare ...
De unde esti? profilu e completat la repezeala, asiguri transport? nu? dai si separat? preturi la pesti separat si la acvariu?
Spor la vanzare
salut komisaru, arunca un ochi pe prima pagina sa vezi cam cat de "mici" sunt pietrele mele daca le scot din bazin se strica tot setup-ul pentru ca ele sunt folosite pt a creea o bariera intre substratul ada si pietrisul alb + aranjamentul (terasarea) in forma in care o am. Asa am mai scapat si eu si de gda gsa si cladophora cu pietre scoase, si bagate in baie de clor + apa apoi spalate foarte bine. Sau mai merg scoase , lasate afara peste noapte sa se usuce iar cand le bagi inapoi se curata. Variante de genul asta sunt multe, dar nu pot scoate pietrele
foarte misto pietrele , chiar sunt curios cum se va dezvolta bazinul, este foarte promitator. Intradevar incearca ce iti recomanda andras
au mai ramas 6buc , pretul 7 ron
Salut Emil, bine ai venit printre noi. Nu ai gasit ceva petshopuri care aduc acvarii de la jewel? Eu am inceput cu un jewel rekord 60, 54L (60x30x30) capac + lumina care la vremea respectiva a fost in jur de 250-300ron si vine cu filtru si incalzitor . Citeste tot postul lui and_alx si ai sa vezi ca are informatii pas cu pas la ce sa faca
Radek, daca iti faci gazon, nu o sa ti se mai vada nici un fel de substrat in prima faza poate arata foarte misto dar dupa n-o sa se mai vada. Eu mi-am dorit si am niste "pitici" cu substrat negru dar dupa cateva luni nu se mai vede deloc
Salut Marian, bine ai venit printre noi. Iti dau un sfat ce l-am primit si eu cand am inceput , si ce am testat pe pielea mea.
Un acvariu cu un volum mai mare este mai usor de stabilizat, bineinteles ca unul de 20L este mai usor si mai ieftin de intretinut. Dar lucrurile o pot lua "razna" imediat la un volum mic de apa.

Oricum mai devreme sau mai tarziu, fie ca vrei sau nu , vei ajunge la un acvariu mai mare , asta daca intra virusu tare in tine .

Iti urez succes in ceea ce vrei sa faci, este foarte bine ca te-ai documentat, si ca iti cauti detalii despre pestii pe care ti-i doresti. Foarte putina lume mai face treaba asta acum.

Apa cristal si pesti sanatosi sa ai

Cu respect,
Ciprian
acum 2 zile nu ii daduse drumu haaaaaaaaaa am ce face astazi

cica i cannot edit this message ....

laaater edit ....merge de tot rahatu galeria ...ce le trebe la tot globu sa stea pe site acum X( exact cand nuy am eu de munca la birou

Editat de Lofty: ai o perioada limitata pentru edit, asa ca ai grija ce dai pe post...

Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
Go to: