Message |
|
Cineva se lauda ca dupa ce a adus puiul de Arowana acasa, nu a mancat 3 saptamani. La altii, cam o sapatamana. Nu am Vivipari de nici un fel si nici nu cred ca o sa am. Dar ar fi o idee sa ma apuc de anunturi: Cumpar guppy sau platy sau xipho.... sectoarele 3,5,6.... Asa ca nu mai chinuiti pestisorii, donati la mine si vor ajunge direct in raiul pestisorilor.
|
 |
|
Oricum, daca nu manaca nimic in urmatoarele 4-8 saptamani, crapa de foame.....
Asa, scap` de problema....
|
 |
|
Tot nu vrea sa pape/haleasca.....
|
 |
|
Porcii, abia acum au burta corespunzatoare ca si dimensiuni 3D.
|
 |
|
Asa o fi... Neonii mei , nu papa pui de creveti. Si am multi.... In 112L plantat binisor, este faza de sansa ori reglaj natural... (cu vivipari)
|
 |
|
Am nevoie de un bazin (si sumpul, eventual) de macar 800 litrisori.
Bazinul nu trebuie sa fie inalt. (gen` 60cm inaltime)
Am o Arowana mica (acum)....
|
 |
|
Raspuns, doar pentru creveti:
Neonii, ancistrus, corydoras. sunt absolut neinteresati de creveti. (din putina mea experienta, doar)
Cu vivipari, nu scriu nimic ca nu am. (oricum, nu vreau in bazin "iepuri ori melci ca si proliferare")
|
 |
|
Bine ati venit in minunata lume a detinatorilor de pestisori. Ciclarea, nu a fost facuta. (valorile nitratilor si nitritilor, afirma o ciclare: NU) Cu ce testere ati facut masuratorile si mai ales adca au fost refacute si cum. Despre afectiunile pestisorilor, nu inteleg care este afirmatia si intrebarea din postul dvs.
|
 |
|
Se pare ca are probleme cu acomodarea.
Inca nu a mancat nimic.
Am incercat:
Carne de crap, creveti congelati, piept de pui (cruda si fiarta)
Doar creveti fierti a luat in gura dar era bucata prea mare si dupa 10 minute a aruncat-o. (a fost si prima bucata servita si nu aveam idee cat poate inghiti).
Dupa aceea nimic. Parca nu vede bucatile.
|
 |
|
Nu au avut parte de melengher.
Totul este ca in foto anterioare. (au mai crescut buruienile doar)
Ma trag pe gaoz' de poze. (A se citi: sunt zgarcit cu aparatu' foto)
|
 |
|
Acum, daca se face pipi pe efectul optic.... YEEEEE. sunt tatic de Arowana. Bazinul de Kilolitru, este urmatorul. Sa car` 30 de galeti la schimbul de apa.. bagamiash`
|
 |
|
Am o problema de perceptie?
Ce este pestele asta? si cum iese din bazin?
|
 |
|
Eheim. (parere personala)
Ideea este ca in postarea nr.2 am scris ca este mancarea de pesti "aia" care arata ciudat.
Este papica de pesti ori nu?
|
 |
|
Trebuie sa fie mancarea de pesti care se descompune.
|
 |
|
Ii iau eu.
Sunt din Cernavoda.
Maine, (9 iunie) doi colegi de ai mei, fac o vizita la Resita.
Daca rezista, 'Jaguarii la 10 ore de drum, ......
La schimb, doar leul ori suma ceruta. (oricum imi umplu` aia frigideru ca deviaza de la ruta)
0730309696
va rog.
L.Edit
Am 80L pregatiti deja.
Si oricum, mai am loc si vreau repede ceva de 2-300L.
|
 |
|
Consistenta volumetrica: A se citi: volum ori dimensiuni. care, se pastreaza/automentine.[ (in limite decente de eroziune) (ca si suprafata)] Sa constatati (volumetric) ce suprafata, au` inelele, cred ca nu are rost`... oricum, nu exista o referinta... Mai simplu: Va doare in melengher de ciclarea inelelor: apa in clocot, vreo` 10minute. (sunt curate si albe) Oricum, "alea" nu se perimeaza ori isi reduc din volumul fizic, (masurabil) pentru ca nu se erodeaza atat de mult in cinci luni.
|
 |
|
Buruienile, sunt in continuare: nepapate/neprihanite ori, nehalite de porci. Anterior, au scapat de eutanasie/congelator, din motive "ca ereau prea` frumosi/sucari" Acu` daca mai halesc buruieni, au belit "melengheru" si iar scot buruienile dan` bazin si o sa aiba` doar: SUBSTRAT........
|
 |
|
.
|
 |
|
..
|
 |
|
cersind, ceva de papica......